Case Evo Residence

Apartament tip Penthouse de inchiriat - EVO RESIDENCE Bucuresti Nord

Detalii generale Apartament tip Penthouse de inchiriat - EVO RESIDENCE Bucuresti Nord

Apartament tip Penthouse de inchiriat - EVO RESIDENCE Bucuresti Nord

 

Clinica, Atelier sau Birou ?

Oricare ar fi planul tau, spatiul este IDEAL PENTRU AFACEREA TA ! 

 

Este disponibil pentru a fi inchiriat un apartament tip penthouse (pachetul include si 3 locuri de parcare si o boxa de 6 mp) situat in EVO RESIDENCE Bucuresti Nord, localizat pe Intrarea Taciunelui nr 8 sector 2. (alte 4 apartamente sunt disponibile, pentru a fi inchiriate, mai sunt disponibile in acest imobil - vezi lista si preturile AICI )

 

Apartamentul are o suprafata interioara de 110 mp utili si 140 mp terasa dispusa pe 2 nivele (15 mp pe primul nivel si 125 mp pe cel de al doilea nivel). Apartamentul este complet decomandat iar confortul termic al acestuia este asigurat prin termoizolarea exterioara a cladirii cu vata minerala bazaltica si printr-un sistem de incalzire in pardoseala termostatat pentru fiecare incapere in parte (se poate regla temperatura in fiecare camera in mod independent).

Spatiul este foarte bine iluminat natural prin 7 ferestre de tip cortina (profil Veka cu panou Tripan si feronerie metalica Rotto) a caror latime variaza intre 120 cm si 200 cm.

AICI puteti accesa Galeria FOTO

Un detaliu foarte important este faptul ca apartamentul dispune de acces cu liftul direct in interiorul sau (liftul electric dispune de 5 statii : S, P, Et.1, Et.2, Et.3) si, avand in vedere compartimentarea, spatiul interior este potrivit pentru :

1. diverse tipuri de activitati din domeniul medical (clinica stomatologica, clinica de modelare corporala, clinica oftalmologica, clinica medicala multidisciplinara, cabinet psihologie),

2. birou pentru activitati de consultanta in afaceri si management, arhitectura, avocatura, notariat,

3. atelier de creatie vestimentara, etc.

Al doilea nivel al apartamentului este format exclusiv din terasa pe a carei suprafata de 125 mp poate fi amenajat un superb spatiu de relaxare, o adevarata gradina luxurianta, pregatire sportiva in aer liber, sedinte de yoga, pilates, arte martiale. Aceasta beneficiaza de un sistem de iluminat perimetral, contorizat separat, format din 20 de corpuri de iluminat cu 6 prize de exterior, împartite pe 4 circuite, ce pot fi montate pe fatada imobilului imediat sub atic.

Stadiul actual de finisare permite personalizarea in functie de tipul de activitate ce urmeaza a se desfasura.- AICI puteti accesa Galeria FOTO

 

NOTE :

1. Apartamentul dispune de 3 locuri de parcare si de un spatiu de depozitare de tip boxa.

2. Pentru a asigura spatiu de dezvoltare a afacerii tale, alte  3 apartamente sunt disponibile in acest imobil : vezi lista AICI

3. Pretul este negociabil in functie de perioada contractuala

4. Fatada nordica poate fi un excelent spatiu de promovare (vizibilitate catre b-dul Ghe.Titeica)

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri