Vanzare casa 12 camere Armeneasca

499 000 €Detalii: Vanzare vila cu un potential fantastic, amplasata in zona ARMENEASCA - VASILE LASCAR, datand din anii '50, construita pe un teren generos de 595 mp cu deschidere stradala de 15,2 ml.
Vila S+P+1+pod are o structura foarte solida din caramida si in urma cu cativa ani proprietarul a initiat, in baza unei expertize, un amplu proiect de reamenajare, consolidare si refacere a imobilului, ce a fost partial realizat, in sensul ca s-a executat decopertarea pana la caramida, a fost refacuta tencuiala, cu plasa de Buzau si alte elemente recomandate. Cu o amprenta de 210 mp, cladirea are un parter si un etaj impresionante, cu camere foarte spatioase, excelent compartimentata, cu incaperi inalte de aproape 4m. Are doua scari de acces, principala si de serviciu, 3 intrari independente din curte. In spatele imobilului exista curte libera compacta, dar si cea din fata e destul de lata, astfel incat sa poata permite parcare.
Proprietatea este deosebita din punct de vedere al amplasamentului ultracentral, compartimentarii destul de speciale si rar intalnite, arhitecturii exterioare, potentialului imens in vederea dezvoltarii unei resedinte reusite sau extinderii constructiei. Un dezvoltator ar realiza minuni cu acest loc, ce merita vizionat.
Pretulu de vanzare este de 499.000 euro.


Localitate Bucuresti / Bucuresti
ZonaArmeneasca / Sector: 2
Compartimentare Decomandat
Stadiu constructie imobil finalizat
Structura Cadre de Beton Armat
An constructie 1950
Suprafata utila 420.00
Arie Totala Utila (inclusiv balcon/terasa) 570.00
Etaj 2

Contact

Beatrice Stan / 0758098915 / beatrice@divers-imobiliare.roevo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri