Vanzare apartament 4 camere Herastrau

389 000 €Detalii: Vanzare apartament cu 4 camere, o PROPRIETATE EXCELENT POZITIONATA, la nici 5 minute distanta de PARCUL HERASTRAU, in NORDULUI - CARTIERUL FRANCEZ, reprezentata de o locatie superba, exclusivista.
Apartamentul se situeaza la etajul 2 al unui imobil construit in anul 2005, cu 3 etaje, ce are doar 7 apartamente, cu parcare subterana. Dispune de o suprafata generoasa, respectiv 147 mp utili, la care se adauga o terasa cu acces din living, de 13 mp si un balcon de 4,2 mp, accesibil din dormitorul mare, matrimonial, de 21,15 mp. Baia incorporata a acestui dormitor are 6,5 mp. Celelalte 2 dormitoare au suprafete de 16,2 mp si 17,8 mp, sufrageria foarte spatioasa are 46,1 mp, iar bucataria semideschisa, complet mobilata si utilata modern, are 10,5 mp. Baia mare, dotata atat cu cada, cat si cu cabina de dus, are 9,4 mp.
Proprietarul detine loc in parcarea proprie imobilului, cat si o boxa spatioasa, cu aerisire naturala, tot in subteran, perfecta pentru depozitare. Garajul se poate accesa cu telecomanda, direct stradal, precum si din interiorul imobilului, intrucat liftul coboara pana acolo.
Finisajele si amenajarile sunt moderne, de calitate, parchetul este din lemn masiv, iar in fiecare camera exista unitate de aer conditionat.
Vecinatatile sunt impecabile, vederea pe oricare latura este frumoasa. Intreaba atmosfera confera intimitate si confort locatiei, astfel incat constituie un camin ideal, iar proximitatea PARCULUI HERASTRAU este, de asemenea, un atu important de consemnat. Sunt cativa pasi de la imobil pana la intrarea in parc.
Proprietarul este persoana fizica. Pretul apartamentului este de 389.000 euro usor negociabil.


Localitate Bucuresti / Bucuresti
ZonaHerastrau / Sector: 1
Compartimentare Decomandat
Stadiu constructie imobil finalizat
Structura Cadre de Beton Armat
An constructie 2005
Suprafata utila 147.00
Arie Totala Utila (inclusiv balcon/terasa) 164.00
Etaj 3

Contact

Beatrice Stan / 0758098915 / beatrice@divers-imobiliare.roevo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri