APARTAMENTE NOI UNIRII LIBERTATII - CENTRAL RESIDENCE 1

Detalii generale APARTAMENTE NOI UNIRII LIBERTATII - CENTRAL RESIDENCE 1

APARTAMENTE NOI UNIRII LIBERTATII - CENTRAL RESIDENCE 1

 

IMOBIL VANDUT COMPLET 

 

CENTRAL RESIDENCE este situat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului si la 15 minute mers pe jos fata de Piata Unirii, doua dintre reperele turistice importante ale Bucurestiului.

Imobilul are in componenta 23 de apartamente de vanzare de 1, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 33 si 96 de mp utili. Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare subteran (pretul acestuia nu este inclus in cel al apartamentului).

Stadiul Constructiei

15.02.2017 - La acest moment constructia este in curs de finalizare. Urmatoarea etapa este cea de finisare (materialele sunt incadrate in categoria Premium). Darea in folosinta este programata pentru luna decembrie 2017

Deoarece experienta anterioara a Dezvoltatorului este importanta, am publicat cateva fotografii exterioare ale imobilului finalizat la inceputul anului 2015 pe strada Martisor la numarul 25 (in imediata apropiere a parcului Tineretului si a Centrului Comercial Sun Plaza) - vezi Galeria Foto

 

Avantaje :

1. Zona beneficiaza de mijloace de transport in comun, unitati de invatamant pentru toate categoriile de varsta, spitale si policlinici, piete si supermarketuri, centre comerciale si zone de agrement (parcul Carol, parcul Izvor)

2. COMISION 0%

3. Apartamentele se vor preda complet finisate

 

NOTA :

1. Preturile NU INCLUD TVA

2. PRET LOC DE PARCARE : 9000 EURO + TVA

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri