APARTAMENTE NOI BANEASA SISESTI - NORTH SIDE PARK

Detalii generale APARTAMENTE NOI BANEASA SISESTI - NORTH SIDE PARK

APARTAMENTE NOI BANEASA SISESTI - NORTH SIDE PARK

 

VANDUT INTEGRAL

 

NORTH SIDE PARK  este un situat în zona de nord a Bucureștiului si beneficiaza de deschidere catre lacul Grivita.

Construit in mijlocul unei zone verzi, însã la doar 50m de acces metrou și RATB. complexul a fost proiectat și este construit la standarde înalte. Si, pentru a reusi sa punem in opera cele mai rafinate finisaje, am folosit numai materiale de cea mai buna calitate.

Atentia pentru detalii a creat premisele satisfactiei depline si a unui confort deosebit. Te simti, intr-adevar, acasa !

În propria intimitate, indiferent de tipul de apartament pe care il alegi, vei regãsi o atmosferã mediteraneanã, vedere cãtre grãdinã amenajatã de specialiști peisagiști și vedere cãtre lac, cu acces direct pe lac printr-un ponton amenajat, spații vitrate generoase, cu acces pe terase Extra-Large, unde, dupã propria dorințã, poți avea și o mini-grãdinã suspendatã.

Tu și familia ta veți fi mereu în siguranțã la NorthSide Park. Complexul este îngradit, beneficiaza de monitorizare non-stop și acces privat cu barierã controlatã electronic.

Acum poti avea propria ta “oazã” de naturã !

 

 

NOTA :

1. COMISION 0%

2. Locurile de parcare se achizitioneaza separat sau se pot inchiria.

3. Parcarea supraterana este de 9500+TVA

4. Parcarea subterana este de 18000+TVA, acesta are dimensiunile necesare pentru a monta optional sistemul Klaus, acest sistem permite parcarea a doua masini, una supra alteia.

5. Iar daca doriti sa inchiriati, pretul este de 50 euro / luna + TVA.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri