APARTAMENTE NOI BUFTEA - CONACUL CASTANILOR

Detalii generale APARTAMENTE NOI BUFTEA - CONACUL CASTANILOR

APARTAMENTE NOI BUFTEA - CONACUL CASTANILOR

Trecand prin Buftea nu se poate sa nu fi observat strazile si aleile cu castani care, odinioara, reprezentau drumul strabatut de domnitorul Barbu Stirbei pentru a ajunge la  palat. Acesti arbori seculari mai sunt pastrati si azi si se regasesc pe aleea care conduce spre Domeniul Stirbey.

 

Chiar si vis-a-vis de resedinta de odinioara a domnitorului Stirbei, în centrul orasului Buftea, am ales sa dezvoltam pentru Dvs. ansamblul imobiliar CONACUL CASTANILOR.

 

Ansamblul este conceput dupa cele mai noi reguli de urbanism si tine cont de cerintele omului modern. Cei care aleg sa locuiasca in ansamblul Conacul Castanilor au la dispoziţie 75 de apartamente cu 2, 3 si 4  camere, dar şi garsoniere cu diferite compartimentari si dimensiuni.

 

Majoritatea apartamentelor ofera vedere spre zonele verzi ale orasului (lacul Buftea, lacul Mogosoaia) si spre Domeniul Stirbey. Amplasarea complexului de locuinte ofera astfel, pe langa gradul maxim de confort din interior, si deschidere catre natura, ideea nostra fiind aceea de a extinde spatiul de locuit catre natura.

 

Apartamentele cuprind livinguri spatioase, bucatarie open space care poate fi, dupa preferinte, inchisa rapid si simplu fara a va crea vreun deranj. Am gandit unele apartamente cu 2 grupuri sanitare, ceea ce reprezinta un avantaj deosebit de important.

 

Compartimentarile difera de la un tip de apartament la altul fiind gandite sa fie potrivite atat pentru familie si copil, cat si pentru tineri casatoriti. Vorbim asadar de un concept ce se adreseaza unei palete largi de preferinte şi oamenilor atrasi de modernitate.

 

Toate locuintele cu acces direct la locurile de parcare, la spatiile comerciale de la parterul ansamblului precum si la strazile principale din oras cu iesire rapida spre drumul national DN1A.

 

BENEFICII:

-          parcare securizata subterana si supraterana

-          lift marca Thyssenkrup

-          interfon

-          centrala termica individuala marca Viessmann

-          spatii depozitare tip boxe

-          spatii comerciale la parter (cabinet medical, supermarket, cafenea)

 

FACILITATILE ZONEI:

In imediata apropiere a zonei rezidentiale Conacul Castanilor se afla:

-          scoala

-          gradinita

-          judecatoria Buftea

-          sediul Politiei Buftea

 

NOTA :

1. COMISION O%

2. PRETURILE INCLUD TVA

3. LOCURILE DE PARCARE SE POT ACHIZITIONA SEPARAT.

        - LOC DE PARCARE SUPRATERAN: 4000 EURO, TVA INCLUS

        - LOC DE PARCARE SUBTERAN: 10000 EURO, TVA INCLUS

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Proiecte similare

Proiecte similare

Stiri rezidentiale

Stiri similare

Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri