APARTAMENTE NOI - CORBEANCA CONFORT VILLAGE

Detalii generale APARTAMENTE NOI - CORBEANCA CONFORT VILLAGE

APARTAMENTE NOI - CORBEANCA CONFORT VILLAGE

               

                APARTAMENTE FINALIZATE disponibile de la pretul de 39000 euro (tva inclus)

 

     Proiectul nou “ CONFORT VILLAGE” este situat în Corbeanca, la o distanta de aproximativ 1,2 km fata de Mega Image / Hornbach DN1, tot traseul fiind asfaltat.

    Pe un teren de 1200 mp folosind aceeiasi tehnologie de fabricatie s-au construit trei imobile cu un etaj, fiecare având 4 apartamente dispuse egal parter si etaj. Locul este împrejmuit si are spatiu pentru parcare în curtea interioara.

     Apartamentele au o suprafata de 65 mp construiti si contin 2 dormitoare, 1 living, 1 baie si 1 bucatarie. Sunt finisate si dotate cu toate utilitatile, gaz, electricitate, apa. Mobilierul bucatariei este oferit bonus. Utilitatile au contoare pentru fiecare apartament. De asemenea sunt dispuse cablurile pentru conectarea la internet telefonie si televiziune. Toate apartamentele au interfon.

        Într-o zona linistita, aproape de padure departe de zgomot si praf, beneficiind de tot confortul dar cu costuri mai mici, am dezvoltat “ Confort Village” în special pentru tinerele familii, la început de drum.

        Pretul unui apartament inclus cota indiviza 1/12 din patrimoniu este de 60000 € - TVA 5% este inclus. Se poate accesa un credit în programul “Prima Casa”, cu avans doar de 3000€.

 

                        ALTE PROIECTE DEZVOLTATE:

• “ GARDENIA VILLAGE” 49 de locuinte individuale – Corbenca, Ilfov;

• “LE JARDIN DES MELIAS” 35 de locuinte individuale –Beaucaire, Franta;

• “ LA VILLA DU PARC” 35 de locuinte individuale –Bourges, Franta;

• “ LES BERGES DU RHONE” 40 de locuinte individuale –Bourg les Valence, Franta

• alte locuinte pentru clienti cu teren în proprietate.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri