APARTAMENTE NOI DRISTOR - VITAN RESIDENCE 2

Detalii generale APARTAMENTE NOI DRISTOR - VITAN RESIDENCE 2

APARTAMENTE NOI DRISTOR - VITAN RESIDENCE 2

IMOBILUL ESTE VANDUT COMPLET.    

A INCEPUT CONSTRUCTIA UNUI NOU IMOBIL IN ACEEASI ZONA. 

       (click aici pentru vizualizarea noului imobil).

 
 
Privilegiat, modern, relaxat. Stilul RPF Development este prezent în fiecare apartament al noului ansamblu Vitan Residence 2
 
Ansamblul de locuinte Vitan Residence 2 este cel de-al doilea proiect al companiei RPF Development, un ansamblu finalizat si locuit, in Bucuresti, în apropierea Complexului MALL de pe Calea Vitan, la 50 de metri de statia de metrou Mihai Bravu, amplasat pe un teren cu o suprafata de 6.200 mp, accesul in ansamblu facandu-se atat din Str. Motilor cat si din Str. Gradinari.
 
 
 
Prima faza finalizata a Complexului este alcatuita din doua imobile, cu regimul de inaltime P+12 etaje, cuprinzand 150 de apartamente. Terasele sunt circulabile si amenajate corespunzator cu gazon natural.
 
 
 
Vanzarile au inceput si pentru cea de-a doua faza a proiectului, care este in curs de executie si va fi finalizata in luna iunie a anului 2014.
 
 
 
RPF Development este un dezvoltator imobiliar care nu investeste doar capital in proiectele sale. A imbinat orientarea sa pentru integritate, onestitate si profesionalism cu o echipa experimentata si devotata clientului. Conceptele care au stat la baza Vitan Residence 2 au fost construirea de apartamente moderne si creerea unei comunitati selecte, a caror vise sa devina realitate si in acelasi timp sa creasca standardul de viata. Rezultatele muncii sale creaza oportunitati neasteptate atât partenerilor , cat si comunitatilor pentru care construieste. Indiferent daca realizeaza noi parteneriate si investitii care sa profite de tenditele pietei, dezvolta noi amplasamente pentru constructori sau introduce concepte originale pe piata imobiliara, RPF Development se straduieste sa asigure beneficii partenerilor sai de afaceri si sa ofere excelenta  tuturor actiunilor sale, pentru a conferi plus valoare industriei din care face parte.
 
 
 
Complexul rezidential are o structura foarte solida si foarte bine ancorata, certificata la un risc seismic de 8,6 pe scara Richter, datorita structurii mixte, ancorate cu piloti care coboara pana la 17 metri adancime, avand diametrul de 1 metru si regasindu-se din 3 in 3 metri, ce a permis si compartimentarile cu caramida asigurand intimitate (nu se aud zgomotele de la vecini). 
 
 
 
Are un sistem de izolatie de 15 cm din polistiren foarte dens, ce impreuna cu ajutorul panourilor solare, a centralei termice si a terasei amenajate cu gazon natural, incadreaza ansamblul in zona cladirilor verzi. In plus, prin utilizarea finisajelor apropiate de natura, ce aduc vibratii diferite fata de materialele compozite, asiguram toti proprietarii de un stil de viata apropiat conceptelor din Vest.
 
 
 
 Ansamblul beneficiaza de finisaje si solutii tehnice moderne (balcoane cu balustrada din sticla laminata, parchet pentru trafic intens, placi ceramice elegante pentru bai si bucatarie, bai complet finisate si utilate, lifturi Schindler, garaje subterane care nu afecteaza spatiile verzi, parc privat amenajat in centrul ansamblului etc.) 
 
 
 
Finisaje superioare compuse din piatra naturala(aduce vibratii pozitive in casa),usa de exterior blindata Pinum cu accesorii Motura,usi de interior Pinum import Italia, parchet Egger de trafic intens, monolamelar cu canturi si striatii 3D, import Germania, plinta din lemn de 10 cm,obiecte sanitare Iryda de la Cersanit, baterii Grohe, tencuiala mecanizata, lavabila Baumit, video- interfonie cu monitoare color, etc.
 
 
 
Concept, finisaje si solutii tehnice moderne (balcoane cu balustrada din sticla laminata, parchet pentru trafic intens, placi ceramice elegante pentru bai si bucatarie, bai complet finisate si utilate, lifturi Schindler, garaje subterane care nu afecteaza spatiile verzi, parc privat amenajat in centrul ansamblului etc.) 
 
 
 
Facilitati
 
Ai toate motivele sa te muti cât mai curand in Vitan Residence 2:
 
 
 
Localizare centrala
Arhitectura si design de ultima generatie
Finisaje premium
Parcari subterane
Spatii verzi
Zona securizata
Modalitatii de plata flexibile
 
 
 Amplasarea adauga o serie de alte beneficii:
 
1. ai acces usor la toate mijloacele de transport in comun:
AUTOBUZE: 634, 223, 124
TRAMVAI: 34 ( in reparatii ), 1
METROU: MIHAI BRAVU ( la 3 minute de mers pe jos)
 
2. parcuri: Parcul Tineretului ( la 7 minute de mers pe jos)
 
3. centre comerciale si supermarketuri: SUN PLAZA, BAUMAX ( la 5 minute),MALL VITAN, BRICOSTORE, KAUFLAND, REAL  ( la 5 minute), UNIREA SHOPING CENTER ( la 10 minute)
 
4. piete
 
5. spitale si clinici 
 
6. scoli si licee: Scoala Nr. 84, Scoala Nr. 87 ( la 10 minute),  Liceul Traian Vuia, Liceul Gheorhe Sincai ( la 10 minute), Universitatea Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu
 
7. terase, cafenele, restaurante: Mc'Donalds, Dominium Pizza, KFC, Taverna 'La Misto' etc.
 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri