APARTAMENTE NOI ROSETTI - MARIA ROSETTI RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI ROSETTI - MARIA ROSETTI RESIDENCE

APARTAMENTE NOI ROSETTI - MARIA ROSETTI RESIDENCE

 

MARIA ROSETTI RESIDENCE. Situat in inima Bucurestiului, in centrul unor imortante artere de acces precum Bulevardul Carol 1, Calea Mosilor, Bulevardul Dacia si Bulevardul I.C.Bratianu, noul proiect ridica stafeta apartamentelor de lux din zona centrala a capitalei.

Totul a plecat de la viziunea dezvoltatorului de a readuce la viata un imobil tipsit de istorie, macinat de trecerea timpului.  A dorit sa pastreze eleganta de neegalat a Bucurestiului vechi si sa o fuzioneze cu tendintele mereu schimbatoare ale secolului XXI. A reusit acest lucru pastrand fatada originala a vechii cladiri si construind de la zero noul imobil in spatele acesteia cu o arhitectura exterioara simplista. Nici nu era nevoie de ceva avangardist. Intodeauna clasicul va atrage priviri. Insa, imediat cum va indreptati spre intrare, reveniti in epoca moderna. Sunteti intampinati inca de pe casa scarii de un aer rafinat, luxos, sofisticat. Simtiti ca este locul potrivit cu fiecare pas pe care il faceti. Aveti o varietate de apartamente din care sa alegeti. Fie ca vorbim de studiouri, apartamente noi cu 2 camere, apartamente noi cu 3 sau 4 camere, toate tipurile de apartamente vor avea aceeasi nota primitoare. Totul a fost executat cu precizie milimetrica, dezvoltatorul fiind marcat de anii petrecuti in Austria.

Pentru a simti trecerea dintre veacuri, va invitam cu drag la vizionare !

 

NOTA:

1. COMISION 0%

2. PRETURILE INCLUD TVA si variaza in functie de etaj. Preturile cresc odata cu etajul. Preturile afisate sunt preturile minime in functie de tipul de apartament.

3. LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET.

    PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUBTERAN SIMPLU ESTE DE 15000 EURO, TVA inclus.

    PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUBTERAN DUBLU ESTE DE 25000 EURO, TVA inclus.

4. BOXELE NU SUNT INCLUSE IN PRET.

    PRETUL UNEI BOXE ESTE DE 3100 EURO, TVA inclus.

 

  IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri