Despre noi

 
pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online
 
2. Consultanta Imobiliara :
 
        a. dedicata persoanelor fizice - in anul 2010, din dorinta de a oferi Servicii Complete de Consultanta, am decis sa intram pe piata imobiliara; am introdus si promovat puternic conceptul de Comision 0% pentru Clientul Cumparator, idee ce s-a bucurat de un real succes si care a determinat multe agentii imobiliare sa incerce sa se adapteze noului concept, ba chiar sa isi infiinteze echipe de consultanta financiara. Altii, parte din generatia Copy Paste, oameni fara viitor in urma cu cativa ani, incearca si acum. Oricum ar fi, nici o copie nu poate egala originalul. Suntem lideri pe piata imobiliara a locuintelor noi inca de la inceput si ne vom pastra pozitia.
         b. acordata micilor dezvoltatori imobiliari sau persoanelor fizice care doresc sa isi contruiasca o casa - am consiliat un numar insemnat de persoane care au dezvoltat mici proiecte rezidentiale iar rezultatele evidentiaza multitudinea de colaborari promovate pe site-urile noastre
 
3. Dezvoltarea Imobiliara - a venit in 2012 ca o consecinta fireasca a experientei acumulate. Si in acest domeniu am deschis Cutia Pandorei si in anul 2013 am inceput constructia primei case care nu a necesitat anveloparea cu polistiren. Zidurile de caramida de 50 de cm grosime i-au lasat cu gura cascata pe multi dintre cei care au vizionat EVO Residence C50. In final au fost achizitionate de catre persoane care au inteles ce inseamna o casa sanatoasa, o casa care respira la propriu, si, bineinteles, ca nu a existat, nu exista si nici nu va exista ceva IEFTIN SI BUN. Acum e randul EVO Residence V44 sa demonstreze acelasi lucru.
 
Prin urmare, nu avem concurenta ! 
 
In alta ordine de idei, opinia generala in societatea este ca banul reprezinta scopul si schimba totul, iar despre Cultura nici nu mai indraznim a aminti. Insa National Magazin - Revista de Cultura si Business Romanesc, reprezinta oaza noastra de cultura. Toate materialele care fac trimitere la piata imobiliara sunt publicate la sectiunea Rezidential.
 
In rest, Cultura !

Ne puteti contacta:

Prin e-mail:

Pentru informatii generale, oferte sau cereri va rugam sa trimiteti un mail la contact@divers-imobiliare.ro si cererea dvs va ajunge la departamentul corespunzator.

Contactati-ne acum aici:


Nume:
 
Adresa e-mail:
 
Subiect:
 
Mesaj:
 
 

Veniti la sediul nostru:
evo residence | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Catalin Dinu

Beatrice Stan

Andrei Hogas


Partenerii nostri