Despre noi

 

HOGAS - Consultanta si Dezvoltare (Divers Credit S.R.L.) este Compania de Consultanta care a reusit, in numai 12 ani de existenta, sa dezvolte si sa sustina cu profesionalism servicii de consultanta financiara si imobiliara, dezvoltare imobiliara si presa on-line.

 
pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online
 
 
2. Consultanta Imobiliara :
 
a. dedicata persoanelor fizice - in anul 2010, din dorinta de a oferi Servicii Complete de Consultanta, am decis sa intram pe piata imobiliara; am introdus si promovat puternic conceptul de Comision 0% pentru Clientul Cumparator, idee ce s-a bucurat de un real succes si care a determinat multe agentii imobiliare sa incerce sa se adapteze noului trend, ba chiar sa isi infiinteze echipe de consultanta financiara. Altii, parte din generatia Copy Paste, oameni fara viitor in urma cu cativa ani, incearca si acum. Oricum ar fi, nici o copie nu poate egala originalul. Suntem lideri pe piata imobiliara a locuintelor noi de calitate inca de la inceput si ne vom pastra pozitia.
 
 
b. acordata micilor dezvoltatori imobiliari sau persoanelor fizice care doresc sa isi contruiasca o casa - am consiliat un numar insemnat de persoane care au dezvoltat mici proiecte rezidentiale iar rezultatele evidentiaza multitudinea de colaborari promovate pe site-urile noastre
 
 
3. Dezvoltarea Imobiliara - a venit in 2012 ca o consecinta fireasca a experientei acumulate. Si in acest domeniu am deschis Cutia Pandorei si in anul 2013 am inceput constructia primei case care nu a necesitat anveloparea cu polistiren. Zidurile de caramida de 50 de cm grosime si calitatea aerului din interior, i-au impresionat pe toti cei care au vizionat EVO Residence C50 si EVO Residence V44. In final au fost achizitionate de catre persoane care au inteles ce inseamna o casa sanatoasa, o casa care respira la propriu. Acest prim experiment a demonstrat ca nu exista IEFTIN SI BUN.
 
Acum e randul EVO Residence Bucuresti NORD sa demonstreze acelasi lucru. Este urmatorul proiect rezidential care va fi demarat In vara anului 2021. 
 
4. Presa On-Line din 2011. Opinia generala in societatea este ca banul reprezinta scopul si schimba totul, iar despre Cultura nici nu mai indraznim a aminti. Insa National Magazin - Revista de Cultura si Business Romanesc, reprezinta oaza noastra de cultura pe care va invitam sa o vizitati si sa o recomandati. . Totul pe http://www.national-magazin.ro/
 
 
 

 evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri