ACTUALIZARE a stadiului Lucrarilor si al Disponibilitatilor in PRINCIPALELE SANTIERE

ACTUALIZARE a stadiului Lucrarilor si al Disponibilitatilor in PRINCIPALELE SANTIERE

 

Actualizare  12.10.2017 :  Brancusi Residence 3 - structura este executata in proportie de 90% - detalii aici !

                     12.10.2017    Vacaresti Rezidential Plaza - structura este executata in proportie de 40 % - sunt antecontractate deja 20% dintre apartamente - detalii aici !

 

Actualizare  11.10.2017 :  Perfect Residence 1 - a inceput constructia etajului 3 - detalii despre disponibilitati gasiti aici !

 

Actualizare  10.10.2017 :  Gorjului Villa Apartments - este in curs de finisare - mai sunt doar doua apartamente - detalii aici !

 

Actualizare  09.10.2017 :  La Plumbuita Park Residence 2 au inceput lucrarile de compartimentare - detalii aici !

 

Avem suficiente motive pentru a va tine la curent cu evolutia lucrarilor in principalele santiere rezidentiale din Bucuresti. Cel mai important este Stadiul Disponibilitatilor, un real indicator al raportului dintre Cerere si Oferta.

In acest moment indicatorul este supraunitar in principalele cartiere bucurestene si, mai ales, in zona centrala si semicentrala a capitalei.

Cele mai cautate sunt apartamentele tip "duplex" (ex: Mihai Bravu Residence 9). Reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa dispuna de un spatiu util foarte mare, comparabil cu cel al unei case, insa nu doresc sa locuiasca in afara orasului. Preturile coboara sub 1000 euro / mpu si au doua locuri de parcare incluse in pret.

Apartamentele se antecontracteaza inca din stadiul de "Constructie" (ex: Perfect Residence 1, cu vanzari ce depasesc 30% din totalul apartamentelor disponibile pentru vanzare). Unele chiar mai repede, imediat dupa autorizarea proiectelor (ex: Da Vinci Residence Vacaresti )

 

Analiza, MODALITATILOR DE ACHIZITIE, releva urmatoarele :

a. Peste 50% dintre cumparatorii cu varsta cuprinsa intre 28 si 40 de ani apeleaza la creditele garantate si prefera apartamentele situate in zonele care au acces la principalul mijloc de transport in comun din Bucuresti : metroul.

(ex: Dristor Rezidential 4, aflat in constructie si vandut in proportie de peste 60%

       Da Vinci Residence Tineretului, imobil in care mai este un singur apartament disponibil

       Brancusi Residence, oferta celor trei proiecte rezidentiale este foarte atragatoare )

b. Aproximativ 30% din achizitii se fac in scopul realizarii unor investitii imobiliare, situatie in care plata se face din surse proprii in 90% din cazuri. Aceste apartamente sunt ulterior valorificate prin inchiriere iar durata medie de amortizare este de 15 ani.

c. 15% au posibilitatea de a achizitiona o locuinta DOAR in sistemul de "Rate la Dezvoltator". Ansamblurile rezidentiale sunt dispuse sa isi incaseze banii in maxim 6 ani doar in urma unei analize atente a sursei veniturilor si a peridiodicitatii cu care sunt incasate. (ex : Adora Residence

d. Ultimele 5 procente sunt impartite intre micile companii care isi pot desfasura activitatea in spatii restranse (de tip apartament sau casa) si persoanele care locuiesc in Capitala doar in anumite perioade ale anului. Ambele categorii prefera imobile cu regim mic de inaltime si numar mic de apartamente (ex: Plumbuita Park Residence 2 ,  Baneasa Villa Apartments)

 

Indiferent de modul de plata acceptat de catre dezvoltatori, casele sunt preferate de catre familiile cu venituri peste medie si mari. Tranzactiile realizate pentru acest tip de proprietate reprezinta un sfert din totalul pietei imobiliare rezidentiale. Cumparatorii, cu varste intre 35 si 55 de ani, au functii de conducere in multinationale sau manageriaza cu succes propria afacere. Chiar si cu un asemenea statut social, instinctul primar este de a cauta cea mai ieftina oferta din piata. La pachet cu acest criteriu vine insa si o calitate scazuta, detaliu ignorat, de cele mai multe ori, din lipsa cunostintelor tehnice ale cumparatorului. 

EVO Residence, in schimb, reprezinta exceptia. Termoizolarea zidurilor cu vata minerala bazaltica este doar unul dintre atuu-urile care au cantarit in decizia de achizitie a familiilor care se bucura de confortul celor 137 mpu si 178 mp de curte (fara amprenta). Un alt aspect definitoriu pentru EVO Residence este faptul ca in fiecare familie cel putin unul dintre parteneri are studii tehnice (arhitectura, inginerie) sau lucreaza in domenii conexe celui de dezvoltare imobiliara (asigurari, consultanta imobiliara). Acest vot de incredere evidentiaza, fara echivoc, urmatorul principiu : Ieftin si Bun, Nu Exista !

 

 

apartamente de vanzare Mihai Bravu, termoizolare cu vata minerala bazaltica, rate la dezvoltator, investitie imobiliara, case de vanzare in Bragadiru, apartamente de vanzare in drumul taberei, investitie imobiliara, apartamente noi in Drumul Taberei, apartamente cu 3 camere de vanzare, apartamente cu 2 camere de vanzare

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente de vanzare Mihai Bravu, termoizolare cu vata minerala bazaltica, rate la dezvoltator, investitie imobiliara, case de vanzare in Bragadiru, apartamente de vanzare in drumul taberei, investitie imobiliara, apartamente noi in Drumul Taberei,

Mai citeste si:
Cele mai frumoase apartamente cu gradina isi asteapta cumparatorii. Spatiul verde are o suprafata cuprinsa intre 25 si 70 mp iar finisajele apartamentelor se vor executa in functie de indicatiile fiecarui cumparator in parte. Ai acum posibilitatea de a locui intr-un apartament spatios a carui curte va oferi copiilor siguranta si spatiul necesar jocurilor dar si liniste parintilor. Vino acum si vizioneaza viitorul camin al familiei tale ...
16 iulie 2018 ora 15:18
1705 vizualizari
Apartamente noi de vanzare in Magurele (garsoniere, 2 camere si 3 camere):   Detalii tehnice, lista de preturi si galeria foto a apartamentelor noi de 2 camere si a apartamentelor noi de 3 camere o regasiti urmand linkul: Apartamente Noi de Vanzare - New Concept Residence Magurele 2   Piata rezidentiala din orasul Magurele este in crestere. Au aparut noi ansambluri rezidentiale in care se pot achizitiona / sunt d ...
21 iunie 2018 ora 07:31
550 vizualizari
Noi ansambluri rezidentiale se construiesc in zona din spatele fabricii Policolor. Se estimeaza ca in urmatorii 5 ani peste 3000 de apartamente cu una (garsoniere), doua si trei camere se vor da in folosinta in noul cartier rezidential din sectorul 3. La acest avant pionieresc contribuie atat dezvoltarea infrastructurii cat si aparitia celor mai mari retaileri din piata europeana a hipermarketurilor alimentare si de materiale de constructii ...
20 iunie 2018 ora 14:16
1329 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Catalin Dinu

Andrei Hogas


Partenerii nostri