ATENTIE la apartamentele de la Piata Progresului

01 ianuarie 1970 ora 02:00
5814 vizualizari
ATENTIE la apartamentele de la Piata Progresului

Toti suntem interesati de achizitii cat mai profitabile in aceasta perioada caracterizata printr-un aprig zbucium si, dupa unele pareri, de crestere economica.

Si pe buna dreptate, latura imobiliara a economiei a cunoscut o crestere exponentiala in ultimii 7 ani.

Desi Infrastructura zonelor limitrofe s-a imbunatatit, atentia unor importanti dezvoltatori s-a indreptat totusi spre zonele semicentrale. Acest trend este sustinut de cererea tot mai mare de apartamente noi in Bucuresti pe fondul dorintei tinerelor familii de a beneficia de cat mai mult timp liber inainte si dupa programul de la locul de munca.

Un calcul simplu ne arata ca o persoana care petrece aproximativ doua ore pe drumul de la si spre locuinta, dimineata si seara, aloca de fapt  un numar de ore care insumate depasesc lejer un total de 20 de zile pe an. Si cum aceasta perioada este, pentru multi dintre noi, egala cu numarul zilelor de concediu este lesne de inteles de ce suntem mereu obositi iar randamentul la locul de munca, fara cateva energizante, ar fi mereu scazut. Este un efort care duce in 90% dintre situatii la o uzura fizica accentuata, stare care influenteaza starea generala de sanatate.

Iata de ce foarte multe familii care doresc sa isi achizitioneze un apartament nou aleg zonele semicentrale, in apropierea arterelor principale de circulatie si transport in comun. Tinand cont de acest aspect am adus in atentia publicului larg, si in acest an, cateva proiecte rezidentiale care indeplinesc conditia de mai sus.

PREGRESUL RESIDENCE este un imobil a carui constructie a inceput in luna mai si va fi dat in folosinta la finalul lunii noembrie (click aici). Cele 46 de apartamente sunt inteligent compartimentate. Fiecare apartament va fi echipat cu sistem propriu de incalzire (centrala termica de apartament) si va dispune de contorizare separata pentru retelele de alimentare cu energie, gaz si apa. Finisarea va incadra imobilul in categoria mediu+ iar pretul de 950 euro / mpu (inclusiv balcon) este atu-ul cel mai important care a declansat inceperea semnarii antecontractelor inca de pe acum, desi imobilul se afla in curs de constructie.

Disponibilitatile se modifica zilnic iar apartamentele cu 3 (trei) camere sunt in numar de 6. Acestea sunt suficient de spatioase si au doua bai.

Cea mai mare pondere o au apartamentele cu 2 (doua) camere iar numarul garsonierelor este egal cu cel al apartamentelor cu 3 (trei) camere.

 

Prin urmare, va invit sa vizionati locatia cat mai repede, bineinteles dupa ce analizati foarte bine pagina Pret si Plan (click aici).

 

Va dorim sa va bucurati de alegerea facuta ! 

 

Cu stima,

 

Echipa Divers Imobiliare  (contact - click aici !)

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Bucuresti, case noi Bucuresti, Prima Casa, targul imobiliar Project Expo, credit ipotecar, apartamente noi Piata Progresul, apartamente noi Giurgiului

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
562 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
822 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1297 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri