BRAGADIRU - INDEPENDENTEI RESIDENCE

01 ianuarie 1970 ora 02:00
3213 vizualizari
BRAGADIRU - INDEPENDENTEI RESIDENCE

Bragadiru este una dintre zonele de top ale judetului Ilfov, din punctual de vedere al dezvoltarii imobiliare, avand o infrastructura dezvoltata si este localzat la sud-vest de Bucuresti.

Accesul catre Independentei Residence se face foarte usor cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, pe drumul rapid de pe Soseaua Alexandriei, blocul fiind situat la doar 3 km de Cora Alexandriei si capatul liniei RATB 32, care face legatura intre partea sud-vestica a Capitalei si Piata Unirii.

Apartamentele din blocul care se construieste si va fi finalizat in curand, sunt cochete, luminoase si vor beneficia de finisaje de calitate superioara, ca toate apartamentele construite in mai multe locatii din zona de acelasi dezvoltator. Raportul pret-calitate-suprafata ii multumeste chiar si pe cei mai exigenti dintre potentialii beneficiari.

In aceasta locatie, principala atractie o constituie un apartament de 3 camere, situat la parterul blocului, care beneficiaza de o minunata gradina de 120mp, in care cineva cu imaginatie si dragoste de natura isi poate amenaja micul lui colt de rai.

Faptul ca aceste locuinte se afla la confluenta dintre Bucuresti si Bragadiru, va asigura liniste, aer curat si posibilitatea de a petrece clipe minunate in mijlocul naturii in Parcul de Agrement Bragadiru si lacul afferent care se afla in imediata apropiere.

La mai putin de 5 minute de mers cu masina se afla Cora Alexandriei si la 8 minute, cea mai ieftina piata agro-alimentara din Bucuresti, Piata Rahova.

Preturile convenabile si seriozitatea dezvoltatorului ne determina sa va recomandam cu caldura aceste locuinte care va pot asigura confortul dorit ca sa va simtiti, din plin, ca la dumneavoastra acasa !

 

Vizionare placuta !   -  click aici pentru a contacta biroul de vanzari

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Bragadiru

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1818 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a finalizat lucrarile de constructie si scoate la vanzare ULTIMUL APARTAMENT. Lucrarile au demarat in luna aprilie a anului anterior iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 40% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1968 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
2231 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri