Case in Nordul Capitalei - ARMONIA RESIDENCE

01 ianuarie 1970 ora 02:00
3601 vizualizari
Case in Nordul Capitalei - ARMONIA RESIDENCE

 

Achizitionand o locuinta in acest complex rezidential de case noi din Otopeni, alegeti sa va indepartati de aglomeratia, poluarea si zgomotul infernal din Bucuresti.

Un alt atu al ARMONIA RESIDENCE este accesul foarte rapid catre cele mai importante zone din partea de nord a Capitalei, datorita infrastructurii rutiere foarte bine dezvoltata.

Proximitatea fata de zonele verzi, precum Padurea Baneasa si Lacul Baneasa, dar si faptul ca veti fi mult mai aproape de destinatiile de pe Valea Prahovei, fac ca timpul dumneavoastra liber si, mai ales vacantele sa fie fructificate intr-un mod foarte practic si usor.

Mini-cartierul include 14 locuinte cuplate doua cate doua si o casa individuala (in total 8 constructii). Finisajele sunt de o foarte buna calitate, fapt ce poate fi observat la sectiunea Galerie Foto din pagina destinata acestui mic ansamblu (link catre Galerie Foto).

Casele sunt accesibile si pentru clientii care nu dispun de un buget prea generos, dar si pe cei mai pretentiosi, deoarece preturile pornesc de la 125000 Euro si ajung pana la 233000 Euro. Aceste sume includ TVA-ul iar locuintele se predau complet finisate.

Va asteptam cu drag la vizionare !  Accesati pagina Contact - link . 

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi Otopeni, case noi Bucuresti, targ imobiliar, finisaje de lux

Mai citeste si:
Acesta este pretul pentru cel mai frumos apartament din EVO Residence Bucuresti Nord. Spatiul a fost compartimentat in concordanta cu standardele actuale si astfel apartamentul cu 2 camere dispune de doua bai complet utilate. Cea mare dispune de aerisire naturala, alimentare electrica pentru o banda led ce se poate monta pe conturul tavanului si spatiu pentru a instala o cada generoasa iar baia mica permite instalarea unui dus.  Dorm ...
04 decembrie 2022 ora 16:29
573 vizualizari
. . . la a carui valoare maxima de 700.000 lei (echivalentul a aproximativ 141.500 euro) poate fi adaugat TVA-ul de 5% va pleca la ora 00.00 a primei zile a anului 2023. Cei care nu se vor urca acest tren pana la data de 31.12.2022 (nu vor semna macar un antecontract) vor fi nevoiti, pentru acelasi apartament a carui valoare depaseste 600.000 de lei, exclusiv TVA, sa adauge incomodul TVA de 19%.   EVO Residence Bu ...
12 noiembrie 2022 ora 18:49
390 vizualizari
Piata Imobiliara trece printr-o perioada de adaptare la noile conditii de finantare.  Ritmul de dezvoltare a unor noi proiecte rezidentiale a scazut cu 70% fata de aceeasi perioada a anului 2021. Acest fapt se datoreaza conditiilor de finantare tot mai greu aspre pe care bancile le propun. Indiferent de nivelul salarial la care se afla, potentialii cumparatori de locuinte sunt rezervati cand vine vorba despre accesarea unui credit de ac ...
13 octombrie 2022 ora 22:09
476 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri