Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

CEL MAI BINE VANDUT PROIECT SEMICENTRAL

-0001-11-30 00:00:00
3082 vizualizari
CEL MAI BINE VANDUT PROIECT SEMICENTRAL
MIHAI BRAVU RESIDENCE 2 este cu siguranta cel mai bun proiect al sfarsitului de an 2013, dar si al inceputului noului an 2014.
 
Inca de la constructia fundatiei ( octombrie 2013) acest proiect s-a diferentiat de toate celelalte imobile noi existente pe piata imobiliara bucuresteana prin pozitionarea excelentacompartimentarea inteligenta si pretul imbatabil ( vezi aici Pret si Plan).
 
Toate acestea au condus la o scadere aproape zilnica a disponibilitatilor. Numai de la inceputul anului pana pe data de 21 Ianuarie 2014 s-au vandut 9 apartamente. Din totalul de 60 de apartamente noi cu 2, respectiv cu 3 camere, au mai ramas doar 35
 
Astfel, gradul de ocupare este de aproximativ 50 % in numai 3 luni si jumatate de la inceperea constructiei. Estimam ca imobilul va fi complet vandut pana la jumatatea lunii Martie 2014
 
Istoria garanteaza acest lucru, celelalte 2 proiecte noi din zona ale aceluiasi dezvoltator, DRISTOR RESIDENTIAL si MIHAI BRAVU RESIDENCE 1, fiind vandute complet cand imobilele erau doar pe jumatate construite. Noul imobil are doua scari, fiecare cu cate 30 de apartamente. Scara a 2-a este aproape construita in intregime, iar pentru scara 1 se ridica structura deza pentru primul etaj.
 
Toti cei care au ales MIHAI BRAVU RESIDENCE 2, beneficiaza de:
 
- amplasare semicentrala
- constructie sigura si eficienta termic ( din partea unui dezvoltator cu experienta de peste 20 ani in domeniu; vezi aici fazele constructiei)
- promptitudine in completarea actelor necesare finantarii bancare
- apartamente noi complet decomandat
- indiferent de tipul de apartament:
    - holuri utile, nu doar de trecere intre incaperi, pe care se pot amenaja spatii de depozitare
    - camere spatioase
    - bucatarii cu aerisire naturala, inchise sau deschise ( dupa preferinte)
    - toalete cu aerisire naturala, nu pe coloana de ventilatie
- centrala proprie de apartament
- contorizari individuale pentru fiecare tip de energie in parte
- posibilitatea de a alege finisajele 
- posibilitatea de alege tipul de compartimentare
- parcaje subterane accesate cu liftul sau pe scari
- acces imediat la orice mijloc de transport in comun ( numai 2 minute de mers pe jos fata de statia de metrou MIHAI BRAVU)
- acces usor la gradinite, scoli, spatii de agrement, sali de fitness, supermarket-uri, hipermarket-uri, mall-uri, clinici private si de stat, parcuri etc.
 
 
Daca si cerintele tale se regasesc mai sus, e important sa mergem din timp la vizionare !
 
 
 
IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.
Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi mihai bravu, apartamente noi pod mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, apartametne noi, project expo, tni, timon, targul national imobiliar, apartamente noi


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri