Concepte noi la Project Expo

01 ianuarie 1970 ora 02:00
3394 vizualizari
Concepte noi la Project Expo

 

Rate la dezvoltator, comisioane zero, locuinte ecologie in cladiri nou-noute, apartamente recompartimentabile si, nu il ultimul rand, cele mai mici preturi din piata, sunt doar cateva dintre dintre ofertele cu care va asteapta Targul Imobiliar Project Expo.

 

Asa cum sunteti deja obisnuiti, Targul imobiliar Project Expo vine cu o serie de noutati, ceea ce inseamna atat proiecte imobiliare proaspat lansate, cat si modalitati de finantare inedite si chiar concepte proaspat lansate pe piata.

 

Trei proiecte intr-unul singur

 

Daca zona de sud este atractiva pentru dumneavoastra, ambele agentii imobiliare importante care acopera Soseaua Oltenitei, Berceni, dar si comuna Popesti-Leordeni, vor fi prezente in cadrul Targului Imobiliar Project Expo. Una dintre aceste companii va avea la stand si designeri ai unei importante firme de mobilier. “Directorul de vanzari inpreuna cu arhitectul si designer-ul departamentului de vanzari directe Mobexpert Berceni vor sta gratuit la dispozitia clienitilor nostri urmand a le propune amenajarea ideala a noii locuinte exact pe gustul si stilul clientilor nostri” spune Catalin Grigore,General Manager Sud rezidential. Dar poate mai important este ca agentia imobiliara nu percepe comision de la cumparatori pentru serviciile furnizate.

Un concept nou este dat de proiectul Studio Plus care a avut la baza o strategie clara, bine definita si anume creearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca cele 3 calitati esentiale atat de cerute de catre clientul roman, si anume “ un imobil spatios ,accesibil ca pret si amplasat intr-o zona urbana”.  Dezvoltat de catre un grup de persoane fizice, proiectul Studio Plus , are in componenta mai multe locatii situate in zona de sud a Capitalei cu un numar total de 500 garsoniere simple  si duble, precum si apartamentecu 2 camere cu suprafete ce variaza de la 28 mp, 30 mp, 35 mp, 38 mp, 40 mp ,46 mp pana la 56 mp utili. Primul imobil este amplasat in zona Brancoveanu –Luica si are in componeneta un numar de 65 de garsoniere si este deja finalizat .Cea de a doua locatie este in zona Berceni – Metalurgiei, unde este deja inceputa constructia a doua imobile ce vor avea un numar total de 150 de garsoniere cu termen de finalizare 01.09.2011. Cea de a treia locatie, este in zona Sos Oltenitei –Ira, unde deasemenea se lucreaza la edificarea unui imobil care ofera un numar de 50 de garsoniere, si ele finalizate.

 

Flexibilitate

 

Un alt proiect atractiv este Gama Residence 2. “Ansamblu vine in intampinarea clientilor cu doua concepte inovative de imobile, in care accentul se pune pe siguranta, pe utilitatea, functionalitatea si optima iluminare naturala a apartamentelor, fara risipa de spatii, fara fantezii arhitecturale costisitoare si inutile”, spune Giulio Angheloiu, manager al companiei imobiliare Premier Service. Respectand aceleasi principii arhitecturale ca si imobilul precedent amplasat pe Soseaua Oltenitei, respectiv Gama Residence , complexulse impune ca o prezenta arhitecturala echilibrata si de reper in contextul zonal, care prin PUG (Proiectul de Urbanism General) este reglementata cu caracter de utilitate publica. Indiferent de perspectiva (fie venind dinspre Soseaua Oltenitei, fie venind dinspre  Soseaua Berceni) cele doua noi imobile se remarca prin stilul curat si clar. In componenta imobilului se regasesc un numar de 31 apartamentede la garsoniere si apartamente cu 2 camere pana la apartamente cu 3 sau 4 camere create special si personalizatein asa fel incat fiecare apartament sa fie unic in felul sau.
Fiecare apartament din cele doua cladiri beneficiaza de loc de parcare inclus in pret. Preturile sunt cuprinse intre 25.000 de euro, pentru o garsoniera de 25.60 mp utili si 95.000 de euro pentru un apartament cu 4 camere de 95.000 de mp. utili.

Si daca tot vorbim de lansari in zona de sud, sa nu uitam de Corvaris Residence, Apollo Residence, Astrelor Residence Villas, Euro Club Residence sau Anna Residence.

Ecologic

Avalon Residence este situat in Tunari, in nordul Cpitalei, in apropiere de celelalte ansambluri dezvoltate de South Pacific Constructii. Investitia se ridica la 2,25 milioane de dolari, dar George Prelea, presedintele companiei South Pacific, este convins ca locuintele se vor vinde rapid, in conditiile in care, pe langa faptul ca acestea sunt complet ecologice, lucru care inseamna cheltuieli mici de intretinere, au si preturi foarte reduse. "Am decis sa incepem promovarea in cadrul targului Project Expo pentru ca evenimentul se pliaza perfect atat pe nevoile pietei, cat si pe intentiile noastre", spune George Prelea, presedintele South Pacific. "Lucram de mai bine de doi ani la acest proiect, iar "ozon homes" sunt intr-adevar o noutate pentru Romania", spune George Prelea. Avantajele locuintelor ecologice sunt nenumarate. Izolatia sporita duce la costuri de intretinere scazute cu pana la 40%. Procedeele de productie si materialele sunt nepoluante, ceea ce inseamna emisii de carbon diminuate, in conformitate cu cele mai stricte norme europene. Viteza de executie a caselor este mai scazuta cu pana la 30% decat in cazul locuintelor standard, iar utilizarea de procedee si lucrari automatizate duce la diminuarea defectelor de executie. Avalon Residence va fi compus din 3 blocuri, parter plus un etaj, totalizand 80 de apartamente de doua camere. Fiecare apartament include in pretul de achizitie un loc de parcare. Apartamentele de la parter vor dispune de gradina, iar cele de la etaj de terasa. Fiecare apartament se preda "la cheie", respectiv bucatarie utilata si mobilata si bai complet finisate. Ansamblul va pune la dispozitia locatarilor piscina si gradina comuna. Avalon include alei pavate si trotuare, drumuri de acces, precum si toate utilitatile necesare unei comunitati.

Calitate

Deschisi la dorintele tuturor cumparatorilor sunt si dezvoltatorii complexului Red House din Prelungirea Ghencea.  Solutia de locuire pe care o presupune acest proiect este perfect adaptata vremurilor pe care le parcurgem: preturi accesibile diverselor niveluri ale veniturilor, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare, la niveluri lunare comparabile unei chirii obisnuite, spatii optimizate, pentru ca fiecare loc sa primeasca maximum de utilizare, finisaje de calitate si posibilitatea alegerii acestora in functie de preferintele individuale, mijloace de transport in comun (linia de transport 122, ce leaga direct RED HOUSE de statia de metrou Eroilor), pentru a facilita accesul direct al fiecaruia dintre proprietari catre propria locuinta.

Amenajarile sunt de cea mai buna calitate, indiferent ca vorbim despre spatii interioare sau exterioare. De exemplu, curtea este pavata cu dale ELIS, microstatie de epurare este GRAF, termoizolatia exterioara este din polistiren expandat 8cm. Iar acesta este doar un exemplu, pentru ca tot ce ofera Apullum 94 este adaptat nevoilor clientilor si este construit si amenajat la cele mai bune standarde de calitate.

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

rate la dezvoltator, project expo, locuinte ecologice, cladiri noi, apartamente recompartimentate, apartamente la preturi mici, Targul Imobiliar Project Expo

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
562 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
822 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1297 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri