Dream Residence - locuinte de calitate, la preturi accesibile

01 ianuarie 1970 ora 02:00
5314 vizualizari
Dream Residence - locuinte de calitate, la preturi accesibile

Apartamente noi, finisaje de calitate, preturi pentru orice buzunar si in apropiere de centrul Capitalei. Clientii ansamblului Dream Residence beneficiaza de toate aceste avantaje, precum si de multe altele, intregul proiect rezidential fiind ridicat sub sloganul „Calitatea face diferenta”.

 

Aflat la o distanta de doar 4 kilometri de Piata Unirii, Dream Residence este ridicat intr-o zona recent dezvoltata, cu acces facil si drumuri asfaltate, cunoscuta si sub numele de „noul cartier Rahova”. Linistea zonei Pucheni si proximitatea de centrul orasului sunt principalele argumente care ii atrag pe clienti aici.

„Dream Residence,  ansamblu de apartamente noi in Rahova, se afla intr-o zona cu infrastructura noua, ceea ce este un avantaj major. Cartierul s-a dezvoltat simtitor in ultimii ani, astfel ca reteaua de canalizare, cea de alimentare si cea de curent sunt noi si corect dimensionate pentru apartamentele in constructie.Cladirile beneficiaza de statie de pompare la subsol, asa ca daca apar eventuale probleme la reteaua stradala de apa, locatarii nu vor resimti niciun disconfort”, subliniaza Paul Dorobantu, project manager Dream Residence.

Pentru a satisface exigentele clientilor actuali, dezvoltatorul Dream Residence a pus accent pe calitate si seriozitate. Materialele folosite la constructie si finisaje sunt de calitate superioara, in timp ce preturile unitatilor sunt ancorate in realitatea imobiliara a prezentului.

Confortul termic este un aspect extrem de important luat in calcul de catre dezvoltatorul Dream Residence: apartamentele sunt termoizolate cu polistiren de fatada de 10 cm, tamplaria este realizata cu profil Rehau colorat in masa, iar geamul de tip 4 Anotimpuri reflecta lumina solara.

.Fiecare locuinta este dotata cu propria centrala termica de 24 KW si aparat de aer conditionat. In plus, toate unitatile detin certificate energetice clasa A.

„Echipamentele de incalzire au fost supradimensionate din doua motive. In primul rand, pentru ca orice proprietar sa se poata bucura de un grad cat mai ridicat de caldura in casa, indiferent daca afara sunt -20 grade Celsius si fara ca instalatia de caldura sa fie fortata. Pe de alta parte, cu un ambient normal de 22 grade Celsius, orice locatar va avea un consum cat mair edus de gaze”, arata reprezentantul Dream Residence.

·         Garsonierele au o suprafata de 28 mp, iar pretul este de 24.900 euro (TVA inclus)

·         Apartamentele cu doua camere (35mp) costa 32.900 euro  (TVA inclus)

·         Apartamentele  cu trei camere se intind pe 59 mp, pretul fiind de 46.900 euro  (TVA inclus)

Dream Residence se adreseaza clientilor interesati de achizitia unei locuinte noi, pentru care calitatea primeaza. Desi accesibil cumparatorilor cu venituri medii, pretul unui apartament include si un loc de parcare in curtea ansamblului. De asemenea, exista si optiunea locurilor de parcare subterane, aflate la demisolul imobilului, insa acestea se achita separat.

Succesul de care s-a bucurat proiectul Dream Residence in randul clientilor a confirmat potentialul noului cartier Rahova, astfel ca dezvoltatorul planuieste sa ridice un nou ansamblu rezidential, in apropiere. Lucrarile de constructie pentru Dream Residence 3 urmeaza sa inceapa in luna iunie a acestui an.

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Bucuresti, apartamente noi Rahova, Dream Residence, finisaje

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1645 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1644 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
2083 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri