Eleganta, Stil, Rafinament - CONACUL CASTANILOR

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2420 vizualizari
Eleganta, Stil, Rafinament - CONACUL CASTANILOR

 

Din cele mai vechi timpuri, locurile pe care astazi se afla orasul Buftea au adapostit numeroase asezari omenesti favorizate de conditiile naturale ale acestei zone. Vizitand acest oras, traversat de la nord la sud de raul Colentina, nu aveti cum sa treceti cu vederea peste perdeaua deasa de paduri ce il inconjoara, ramase ca dovada a vechiului codru al Vlasiei, si nici strazile pe marginile carora se inalta falnicii castani.

Ansamblul residential Conacul Castanilor, impreuneaza stilul de viata modern prin aspect si dotari ce corespund stadiului actual al progresului, cu peisajele naturale si nemaipomenite pe care le ofera lacurile si padurile din apropiere si mai ales, Palatul Stirbey si domeniul aferent acestuia aflat chiar vis-a-vis.

Complexul este format din 2 tronsoane cu 6 etaje, ultimul etaj fiind retras, oferind proprietarilor apartamentelor terase spatioase. Cuprinde apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete generoase si o gama variata de tipuri de compartimentari, cu bucatarii open-space, care pot fi foarte usor inchise, dupa preferinte. Majoritatea apartamentelor ofera privelisti nemaipomenite spre zonele verzi ale orasului.

Ca orice ansamblu de rezidential care se respecta, este organizat ca un teritoriu privat, inchis si supravegheat. Toate caile de acces in imobile, cum ar fi intrarea in parcarea subterana, intrarile in scarile de la sol si cele directe din parcajul subteran sunt controlate prin sisteme electronice de siguranta. Complexul mai ofera si spatii de depozitare tip boxe si spatii comerciale la parter (cabinet medical, supermarket, cafenea).

Apartamentele sunt disponibile atat pentru vanzare, la preturi rezonabile, dar si pentru inchiriere, preturile chiriilor pentru apartamentele cu 2 si 3 camere fiind de 250, respectiv 300 euro/luna.

Vizionare placuta ! (click aici)

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Buftea, case noi Buftea, Conacul Castanilor,

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1473 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1528 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1977 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri