Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Eleganta, Stil, Rafinament - CONACUL CASTANILOR

-0001-11-30 00:00:00
2576 vizualizari
Eleganta, Stil, Rafinament - CONACUL CASTANILOR

 

Din cele mai vechi timpuri, locurile pe care astazi se afla orasul Buftea au adapostit numeroase asezari omenesti favorizate de conditiile naturale ale acestei zone. Vizitand acest oras, traversat de la nord la sud de raul Colentina, nu aveti cum sa treceti cu vederea peste perdeaua deasa de paduri ce il inconjoara, ramase ca dovada a vechiului codru al Vlasiei, si nici strazile pe marginile carora se inalta falnicii castani.

Ansamblul residential Conacul Castanilor, impreuneaza stilul de viata modern prin aspect si dotari ce corespund stadiului actual al progresului, cu peisajele naturale si nemaipomenite pe care le ofera lacurile si padurile din apropiere si mai ales, Palatul Stirbey si domeniul aferent acestuia aflat chiar vis-a-vis.

Complexul este format din 2 tronsoane cu 6 etaje, ultimul etaj fiind retras, oferind proprietarilor apartamentelor terase spatioase. Cuprinde apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete generoase si o gama variata de tipuri de compartimentari, cu bucatarii open-space, care pot fi foarte usor inchise, dupa preferinte. Majoritatea apartamentelor ofera privelisti nemaipomenite spre zonele verzi ale orasului.

Ca orice ansamblu de rezidential care se respecta, este organizat ca un teritoriu privat, inchis si supravegheat. Toate caile de acces in imobile, cum ar fi intrarea in parcarea subterana, intrarile in scarile de la sol si cele directe din parcajul subteran sunt controlate prin sisteme electronice de siguranta. Complexul mai ofera si spatii de depozitare tip boxe si spatii comerciale la parter (cabinet medical, supermarket, cafenea).

Apartamentele sunt disponibile atat pentru vanzare, la preturi rezonabile, dar si pentru inchiriere, preturile chiriilor pentru apartamentele cu 2 si 3 camere fiind de 250, respectiv 300 euro/luna.

Vizionare placuta ! (click aici)

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Buftea, case noi Buftea, Conacul Castanilor,


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri