EVOluam Impreuna si Preturile Scad cu peste 10000 euro

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2799 vizualizari
EVOluam Impreuna si Preturile Scad cu peste 10000 euro

Respectand traditia nou instalata pe meleagurile mioritice, dezvoltatorii EVO Residence aduc in ATENTIA celor care isi doresc o casa BINE FACUTA, oferta acestui final de an : 79000 euro. Interesant este faptul ca si acest pret poate fi redus pana la 74000 euro (in conditiile prezentate pe site - click aici).

EVO Residence inseamna mai mult decat o casa bine construita. Evolutia calitativa are in vedere realizarea termoizolatiei cu materiale clasice care lasa zidurile sa respire si randamentul termic al locuintei este superior constructiilor care sunt termoizolate cu materiale rapide.

Acest plus de confort deriva din nivelul NORMAL al umiditatii din interiorul locuintelor EVO (se elimina riscul aparitiei permanente a mucegaiului, daca nu sunt foarte bine aerisite locuintele pe toata perioada anului,  si degradarea termosistemului la intervale de 8 - 10 ani).

Peretii au o grosime de 50 cm (44 cm de caramida la care se adauga 6 cm de tencuiala si finisaje interioare si exterioare) iar rezistenta constructiei a fost proiectata si executata in raport cu greutatea peretilor formati din blocurile ceramice cu o greutate de 30 kg / buc. GREUTATEA caramizilor scoate in evidenta densitatea materialului din care sunt fabricate si, implicit, le include in categoria Caramizilor Portante. (vezi pagina - Detalii Tehnice si confrunta cu imaginile de la Galeria Foto  - PESTE 380 DE FOTOGRAFII ce urmaresc evolutia constructie pe toata perioada de executie).

Acest sistem constructiv readuce in atentia tuturor amintirile placute din casa bunicilor si confortul oferit de aceasta atat pe timp de vara (racoare) cat si in iernile lungi (caldura si atmosfera permanent placuta,  fara a fi necesare materialele rapide utilizate la scara larga in zilele noastre).

Va recomandam sa va cheltuiti bani intr-un mod  Responsabil si Va invitam sa vizionati in acest week-end CASA care va deveni caminul unei familii cu adevarat Fericite, chiar si peste 5 generatii !

Contact - click aici !

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi Bucuresti, targ imobiliar, Project Expo, Divers Credit, National Magazin, Prima Casa

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1645 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1644 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
2084 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri