IVANKA TRUMP will be The Next President of The United States of America

01 ianuarie 1970 ora 02:00
1923 vizualizari
IVANKA TRUMP will be The Next President of The United States of America

Batranul isi framanta buzele. Chiar si pentru el, urmeaza clipe grele. Se vede ca repeta in gand. Paseste atent. Isi masoara fiecare pas cu mare atentie. Priveste inainte dar e Singur. Nu vede pe nimeni si nu zambeste nimanui. Pluteste in spatele ultimilor invitati. Ca dintr-un vis, se trezeste si zambeste catre camera. E Visul American. Are propria versiune si acum e pe cale sa se indeplineasca. Ultimele mici retusuri, isi exerseaza scurt zambetul si . . . Usile se deschid ! " Thank You ! Thank You ! Thank You ! " Le multumeste, inca din prima clipa, tuturor celor prezenti.

Pupa Doamnele, Le strange mana Predecesorilor si il maguleste pe Obama pentru comportamentul Ireprosabil, rautaciosii ar spune Iresponsabil, pe parcursul procedurii de predare a Placintei Americane (foarte fierbinte pentru islamici, frumos ornata pentru mioritici s.a.m.d. ) Jura ca Lege ii va fi Constitutia si, in timpul discursului, ii asigura pe toti ca vor fi Protejati de Dumnezeu.. E un alt fel de a spune : " I will make America Great Again  ! " E doar putin / Putin narcisist ? Nu ! E si Trump !

Le cade la picioare americanilor ! Le da tara inapoi ! ,,Conduceti-o Voi !,, pare a spune. Toti il ovationeaza si, uimiti, se privesc unii pe altii. Nu le vine sa creada ! " Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... !!! " tipa orgasmic o tanara. Multimea e in delir, tipa, se privesc din nou unii pe altii si ii spun lui Donald : " Dar Crezi ca noi stim ce trebuie sa facem ? Mai bine te lasam pe tine ! Tu esti Eroul Nostru ! Tu stii ce e mai bine pentru Noi ! "

" Bineeeeee, facem cum vreti voi ! Sa nu spuneti ca nu v-am dat ocazia ! " . . . le raspunde tacit. In cateva clipe al 45-lea Good American incepe, dezinvolt, sa taie in carne vie !

( oricum, nu mai bine ca dom' doctor Primarescu care a operat-o pe Bunicutza de durere-n cot si acum nici macar Acolo nu o mai doare si, in scurt timp, nici aminte nu isi va mai aduce de sagetile ocnase. Ssssss . . . Vorbeste Lumea ca avea asa o parere buna despre sine ca se credea Cupidon . . . sau Cupidonna ???  Aaaaaa da da da . . . ca altfel nu rima cu Doamna . . .  ).

Direct si Fara Mila ! Le reproseaza lipsa de Patriotism si pierderile incomensurabile pentru apararea altora in detrimentul propriului popor. Le rupe orice legatura cu scaunul pe care erau asezati ! Obama leviteaza inmarmurit, Mut de-a dreptul !

(credea ca totul s-a sfarsit odata cu finalul campaniei insa Donald e om de business iar vorbele-i sunt dure pana la final)

Bush cauta cu disperare sa se agate de o atitudine dezaprobatoare a lui Obama. Dar ochii lui Obama nu-l priveau !

Bill zambeste nostalgic iar Hillary nu reuseste sa-si ascunda efectele depresiei acute prin care trece.

Tabloul e magnific iar modul in care Trump ii reduce la tacere pe cei care pana mai ieri erau cei mai puternici oameni ai Planetei aduce mai degraba cu o Concediere Colectiva.

Taios discurs de Investire ! O atitudine care nu dezminte caracterul vulcanic al lui Trump si se incadreaza perfect in tiparul omului de afaceri caruia nu i-a fost usor sa ajunga in varful ierarhiei financiare, care le stie pe toate si caruia, cu exceptia unei singure persoane, nimeni nu ii poate schimba opinia la 70 de ani. ,,Sunt extrem de bogat !,, spunea intr-un discurs din campanie, si este convins ca reteta va functiona si pe noua lui afacere : America. Si pentru asta are si un slogan foarte bun : Make America Great Again ! Poate cineva sa spuna Nu ?

La propria-i dezvoltare personala a contribuit, intr-o foarte mare masura, experienta militara. Intelege perfect sacrificiul si camaraderia si, prin urmare, isi manifesta dispretul pentru toti cei care nu se ghideaza dupa aceste valori fundamentale ale Patriotismului. 

Trump vrea Pace. Isi iubeste Familia si nu o va pune in pericol. O iubeste pe Ivanka mai mult ca pe sine iar pe Barron se straduieste sa il formeze. Este un excelent om de afaceri si stie ca Razboiul este cea mai josnica forma de comert.

A realizat tot ce si-a dorit si, in prag de pensionare, si-a facut un mic cadou : Presedentia Americii. Are incredere in fortele proprii si, mai ales, in Ivanka. A luptat cu inversunare, cu orice pret, pentru a ii oferi fiicei lui sansa de a isi demonstra capacitatea de lider.

Trump, ca orice parinte, vede in Ivanka Viitorul. 

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

Donald Trump, Ivanka Trump, Make America Great Again, The President of the United States of America

Mai citeste si:
EVO Residence Bucuresti NORD este un proiect rezidential cu DOAR 6 apartamente. Mai sunt DISPONIBILE 3 unitati, toate cu doua camere, care se pot preda in diferite stadii de finisare (gri / alb / la cheie) - vezI AICI lista de preturi. Constructia a demarat in luna martie a.c. iar finalizarea lucrarilor este estimata pentru aceeasi luna a anului urmator. In acest moment sunt incheiate lucrarile de subzidire a locuintei aflate la calcan si ce ...
09 martie 2021 ora 12:39
503 vizualizari
Dinamica vanzarilor, in anumite zone rezidentiale, se schimba iar dezvoltatorii isi adapteaza oferta si accepta diferite modalitati de plata din partea clientilor. Ponderea fiecarei modalitati de plata, din cele trei existente, este urmatoarea : 1. Tranzactiile "cash" , situatie in care cumparatorul efectueaza plata cu bani din surse proprii, este de aproximativ 45% 2. 45% dintre tranzactiile imobiliare se realizeaza cu sprij ...
21 decembrie 2020 ora 17:05
2712 vizualizari
Apartamente de vanzare la preturi foarte atractive in zona autogarii Filaret (la 600 m de parcul Carol) poti cumpara chiar acum ! Rezervarea este doar 1000 euro, avansul minim este de 5% sau 15%, in functie de modalitatea de achizitie, iar semnarea contractului de vanzare-cumparare este programata pentru luna MAI a anului 2021. Imobilul este construit si, in acest moment, se lucreaza la finisarea lui, interioara (finisajele apartamentelo ...
21 decembrie 2020 ora 16:12
3702 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri