La TNI se VINDE Prima Casa

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2834 vizualizari
La TNI se VINDE Prima Casa

 

In perioada 22-25 septembrie, la primul targ imobiliar al toamnei 2011, vizitatorii pot gasi cele mai noi ansambluri in exclusivitate la Targul National Imobiliar TNI. Ofertele din cadrul expozitiei promit sa satisfaca toti clientii dornici de a-si cumpara o locuinta, iar ce este cel mai interesant de mentionat este faptul ca acum isi poti cumpara la TNI o vila la pret de apartament!

In calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC reuneste pe durata a patru zile de expozitie, toata oferta imobiliara si financiara intr-un singur loc, la Palatul Parlamentului.

In cadrul editiei de toamna a TNI se stabilesc trendurile noului sezon imobiliar, se lanseaza ultimele concepte de constructii in stil ECO, se promoveaza solutii alternative de energie si se lanseaza emisiunea “ZONA IMOBILIARA- ansambluri rezidentiale si case de vacanta”, marca Travel Mix.

“Radiografia” evenimentului:

  • Primul targ al toamnei: 22-25 SEPTEMBRIE 2011;
  • Locatie in centrul Bucurestiului: PALATUL PARLAMENTULUI (CASA POPORULUI);

·         Parteneri de exceptie: OTP Bank, BRD, Mervani Invest, Apulum ’94, GTC Romania, Bank of Cyprus ;

  • Patru zile de discutii directe cu principalii jucatori ai pietei imobiliare;
  • Ansambluri rezidentiale in premiera;
  • Oportunitati imobiliare;
  • Cele mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor;
  • Aparate de filtrarea si purificare a apei din locuinte;
  • 107 standuri expozitionale;
  • 58  parteneri media ce promoveaza targul;
  • suprafata de expunere efectiva a TNI: 2.200 metri patrati.

Evenimentul se adreseaza atat companiilor din domeniile imobiliar, constructii si financiar-bancar, cat si publicului interesat de consultanta, achizitii de apartamente, case, terenuri si spatii de birouri. 

Vizitatorii editiei de toamna a Targului National Imobiliar sunt premiati inca de la intrarea in Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicatii imobiliare gratuite si inscriere la tombolele organizate in perioada evenimentului. Companiile expozante si partenerii media au pregatit deja multe surprize si premii pentru cei ce le vor vizita standurile in cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoratiuni si vouchere.

La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) si Business-to-Consumer (B2C), avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprize, premii si cadouri”, declara Adrian BERCEA - Director General BDOBC.

Targul National Imobiliar (TNI) se diferentiaza de restul expozitiilor in primul rand prin numarul companiilor expozante si al ofertelor imobiliare, fiind in acelasi timp singurul eveniment de real estate la care participa si institutii financiar bancare.

Targul National Imobiliar (TNI)

22-25 Septembrie 2011, Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Program de vizitare: Joi- Sambata: 10.00 - 19.00 ; Duminica: 10.00 - 16.00 ;Bilet intrare: 5 RON

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Eveniment: OTP Bank, BRD, Mervani Invest, Apulum ’94, GTC Romania, Bank of Cyprus.

Eveniment realizat cu sprijinul: Asociatia Imobiliara Romana (AIR), Agerpres, IMOPEDIA.ro

Parteneri media: Romania Libera; Curierul National ; Planul Casei Mele; Domus;  Caminul;  Casa Mea;  Unelte si Echipamente;  Casa Lux;  Locuinta Mea; Casa de vacanta; Oferte Speciale; Business Adviser;  Business Point; Confort; Pretscurtari.ro ; Bloombiz.ro; Ziare.com; Rezidential.net; Grandimobiliar.ro ; eFIN.ro ; Ro-imobile.ro; Magazinuldecase.ro; TopEstate.ro, 100% Construct si alte peste 50 de canale media

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

Primul targ imobiliar al toamnei, TNI toamna 2011, Targ imobiliar la Palatul Parlamentului

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
209 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
550 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1031 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri