Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

MAI SUNT DOAR 5 ZILE . . .

-0001-11-30 00:00:00
3105 vizualizari
MAI SUNT DOAR 5 ZILE . . .

 

PROIECT INDISPONIBIL !

 

. . . pana la momentul in care preturile apartamentelor din Plumbuita Park Residence se vor modifica. (aici gasesti regulament promotie) .

Inceperea lucrarilor este preconizata pentru data de 15.02.2017 si preconizam ca pana la finalul lunii iunie procentul de ocupare va fi de peste 80%.

In acest moment 33% dintre apartamente sunt rezervate.

De asemenea, este important de stiut ca parcarea condominiului va fi cu acces limitat (vor avea acces doar locatarii si vizitatorii acestora) iar pretul unui loc de parcare va fi cuprins intre 5000 si 10000 euro.

Pentru rezervari, va asteptam la sediul nostru din strada Dr. Louis Pasteur nr.4, sector 5, Bucuresti. 

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi parc plumbuita, apartamente noi doamna ghica, apartamente noi bucuresti, apartamente noi Baneasa, targul imobiliar, PROJECT EXPO, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte special


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri