Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Marele Targ Imobiliar al toamnei PROJECT EXPO

-0001-11-30 00:00:00
2941 vizualizari
Marele Targ Imobiliar al toamnei PROJECT EXPO

 

Marele Targ Imobiliar al toamnei, PROJECT EXPO 13 - 15 Noiembrie 2015, Sala Palatului din Bucuresti, promite sa aduca in prim plan Oferte Potrivite celor care isi doresc sa petreaca Craciunul in Casa Noua.

Evenimentele Imobiliare din acest an au evidentiat trendul crescator pe care se afla piata de profil. Au inceput sau sunt pe punctul de a incepe lncepe lucrarile de constructie pentru un numar impresionant de apartamente in Zona Centrala si Semicentrala : peste 2000 de unitati locative.

 

Zonele sunt urmatoarele :

1. Mihai Bravu

2. Timpuri Noi

3. Parcul Carol 

4. Vacaresti

5. Drumul Sarii si 13 Septembrie

6. Titan, Ilioara si Nicolae Grigorescu

7. Militari si Lujerului

8. Baneasa - Sisesti

9. Rahova

10. Brancoveanu

 

Casele sunt la mare cautare. Analiza discutiilor si a tranzactiilor incheiate in ultimul an au evidentiat preferinta clientilor pentru calitate si confort. Sunt putini cei care doresc sa cumpere o casa fara a avea un buget flexibil, convinsi fiind de faptul ca ieftin si bun nu exista.

Asadar, este important sa :

1. fie construite foarte bine; majoritatea celor chestionati de catre consultantii Divers Grup sunt dispusi sa plateasca cu pana la 20% mai mult pentru a beneficia de linistea si confortul pe care o ofera o casa bine construita;

2. aiba o curte de peste 150 mp, fara amprenta constructiei;

3. sa fie situata in apropierea unor centre comerciale

4. aiba un acces usor spre si dinspre zona centrala a orasului

5. sa beneficieze, la nevoie, de transportul RATB;

 

Prin urmare, va asteptam, pentru a va alege locuinta potrivita in cele mai bune proiecte rezidentiale din Bucuresti si Ilfov, la Marele Targ Imobiliar al toamnei PROJECT EXPO , ce se va desfasura  in perioada 13 - 15 Noiembrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti (situata pe strada Ion Campineanu la nr.1, in aproierea parcului Cismigiu) .

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi Baneasa, apartamente noi lujerului, apartamente noi parcul carol, apartamente noi vacaresti, apartamente noi nicolae grigorescu ilioara burnitei targul imobiliar, PROJECT EXPO, prima casa, pretul apartamente


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri