Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

MIHAI BRAVU RESIDENCE 3 MAI SUNT DOAR 2 APARTAMENTE

-0001-11-30 00:00:00
2833 vizualizari
MIHAI BRAVU RESIDENCE 3 MAI SUNT DOAR 2 APARTAMENTE

MIHAI BRAVU RESIDENCE 3 este in mod cert cel mai bine primit ( si vandut) imobil nou dintr-o zona semicentrala a Capitalei.

Pus in vanzare la data de 26.01.2014, imobilul a fost vandut in proportie de 94% in mai putin de 3 luni si jumatate. Au mai ramas doar 2 apartamente noi cu 2 camere - 55 mp utili + 8 mp utili terasa ( 70500 Euro, TVA 5 % inclus), decomandat, cu terase generoase si utile, dar si cu spatii de depozitare. ( vezi AICI preturile si schitele apartamentelor)

Imobilul are regim redus de inaltime: DS+P+4+M. La Demisol ( DS) sunt amenajate locuri de parcare, iar Parterul ( P) este inaltat. Cele 2 apartamente se afla la etajul 1, respectiv etajul 2, iar privelistea este calda si aerisita.

Actualii locatari au ales MIHAI BRAVU RESIDENCE 3 si pentru amplasarea intr-o zona linistita si plina de verdeata, invecinata in principal de vile.

Se estimeaza vanzarea ultimelor apartamente in cel mult 2 saptamani. 

Asa ca daca cerintele tale se incadreaza in cele descrise mai sus, nu ramane decat sa ne intalnim pentru vizionare ! ( click AICI pentru programare)

 

Alte proiecte ale aceluiasi dezvoltator in diverse zone ale Bucurestiului:

 

MIHAI BRAVU RESIDENCE 1

MIHAI BRAVU RESIDENCE 2

DRISTOR RESIDENTIAL

APARATORII PATRIEI RESIDENCE

BERCENI RESIDENCE

 

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi mihai bravu, apartamente noi pod mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, apartametne noi, project expo, tni, timon, targul national imobiliar, apartamente noi,


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri