Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - disponibilitati si stadiu lucrari

-0001-11-30 00:00:00
3829 vizualizari
MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - disponibilitati si stadiu lucrari
MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 a inceput anul in plina forta.
La interior, apartamentele de la etajele inferioare au deja montate placarile ceramice, iar la exterior continua lucrarile pentru termoizolare ( vezi AICI faze executie de la fundatie pana in prezent).
 
Chiar si in stadiul acesta de constructie, disponibilitatile scad pe zi ce trece. In ultimele 10 zile s-au vandut 4 apartamente. In momentul de fata ( 23.01.2014) imobilul este vandut in proportie de 55%.
 
Procentul ridicat de vanzari este datorat atat compartimetarilor complet decomandat ale tuturor apartamentelor, dar si din motivul ca AICI gasiti cel mai bun raport suprafata/pret si nu in ultimul rand CALITATE, din toata zona Mihai Bravu-Vitan.
 
 
Astfel au mai ramas 45 apartamente noi cu 2 camere si doar 4 apartamente noi cu 3 camere, dintr-un total de 90 de apartamente.
 
Apartamentele cu 2 camere au suprafetele utile totale cuprinse intre 52 mpu si 76 mpu, iar preturile variaza intre 59000 Euro si 85000 Euro, TVA inclus.
 
Apartamentele cu 3 camere au suprafata utila totala de 82 mpu, iar pretul este de 95000 Euro, TVA inclus.
 
Locurile de parcare sunt atat supraterane, cat si subterane, iar preturile sunt de 3000 Euro, respectiv 5000 Euro, TVA inclus.
 
Lista actualizata la zi, schite apartamente si preturi o gasiti AICI.
 
 
Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !
 
 
 
 
 

Istoric/portofoliu recent/proiecte noi acelasi dezvoltator AICI.

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 
Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi bucuresti, apartamente noi dristor, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, tni, project expo, timon, apartamente noi splaiul unirii


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri