Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - Primele apartamente compartimentate

-0001-11-30 00:00:00
3227 vizualizari
MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - Primele apartamente compartimentate

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 este cel mai nou proiect din zona Mihai Bravu.

Imobilul de 5 nivele este impartit in doua scari si contine apartamente noi cu 2 camere, apartamente noi cu 3 camere si apartamente de tip duplex. ( la sectiunea Pret si Plan puteti vedea si schitele apartamentelor)

Lucrarile au demarat la inceputul lunii Mai 2014, iar in momentul de fata se lucreaza la structura de rezistenta pentru etajul 3. ( AICI etapele constructiei)

La Parter au aparut si primele compartimentari cu caramida tip porotherm. Apartamentele de la acest nivel au aceeasi structura ca si cele de la etajele superioare, numai ca sunt putin mai mici. 

Cu toate acestea va puteti face o idee clara asupra suprafetelor chiar si pentru apartamentele mai mari de la etajele superioare.

ATENTIE ! Preturile sunt promotionale, iar vanzarile avanseaza !

 

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi mihai bravu, apartamente noi pod mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, apartametne noi, project expo, tni, timon, targul national imobiliar, apartamente noi,


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri