Mii de vise implinite prin Prima Casa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

01 ianuarie 1970 ora 02:00
3016 vizualizari
Mii de vise implinite prin Prima Casa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO intampina vara cu o editie speciala dedicata programului Prima Casa 4. Astfel, majoritatea expozantilor au oferte care se incadreaza in limita impusa de programul guvernamental si, mai mult de atat, in perioada celor trei zile de eveniment, cumparatorii au parte de discounturi si oferte speciale, asa cum déjà v-ati obinuit la fiecare editie PROJECT EXPO.  Nu vor lipsi nici suprizele special dedicate vizitatorilor, cum ar fi tombola cu premii pe loc sau spatiul de joaca pentru copii.

Profitati de ultima sansa de a achiziona locuinta de vis prin Programul Prima Casa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, in perioada 15-17 iulie, la Palatul Copiilor.

Aici veti gasi locuinte de orice tip, de la apartamente in orice sector al Capitalei, pana la vile in centrul Bucurestiului sau in localitatile limitrofe. Nu sunt uitate nici locuintele de vacanta, indiferent ca preferati litoralul sau zonele montane.

Poate cel mai important este faptul ca in ofertele expozantilor  gasiti cu siguranta o proprietate adaptata bugetului dumneavoastra.  Vor reveni si garsonierele la 25.000 de euro, precum si vilele din nordul Capitalei pentru care vanzatorii cer cateva sute de mii de euro. Dar doar la Targul Imobiliar PROJECT EXPO aveti ocazia sa le achizitionati beneficiind de discounturi considerabile, indiferent de valoarea proprietatii.

In plus, la  Targul Imobiliar PROJECT EXPO veti gasi doar proiecte care au in spate dezvoltatori si agentii imobiliare al caror renume este nepatat.

Iar daca aveti nevoie de ajutor pentru a lua cea mai buna decizie sau pentru a gasi cea mai potrivita modalitate de finantare pentru dumneavoastra, brokeri si consultanti sau reprezentanti ai mai multor institutii financiare va stau la dispozitie.

Si daca nici asa nu veti avea raspuns la toate intrebarile, sunteti asteptati la standul organizatorilor, unde cu siguranta vom gasi o solutie pentru dumneavoastra.

La editiile anterioare ale evenimentului, pentru prima oara la un targ imobiliar, vizitatorii au avut ocazia sa razuiasca lozuri cu premii instant. S-a castigat o excursie la Paris, o alta la Londra, sejururi la Voronet, precum si invitatii la mai multe concerte. In plus, componenta online a targului imobiliar, Project Expo fiind singurul targ imobiliar care se desfasoara in paralel atat fizic, cat si pe internet, s-a tranformat intr-un adevarat portal de informare si achizitie. Au fost adaugate la noi filtre de cautare pentru a facilita informarea potentialilor cumparatori. Cei interesati au putut cauta proprietatea dorita dupa mai multe criterii precum: zona, tip locuinta, buget.

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

Prima Casa, Programul Prima Casa 4, Targ Imobiliar, Project Expo, Targ Imobiliar Project Expo

Mai citeste si:
EVO Residence Bucuresti NORD este un proiect rezidential cu DOAR 6 apartamente. Mai sunt DISPONIBILE 3 unitati, toate cu doua camere, care se pot preda in diferite stadii de finisare (gri / alb / la cheie) - vezI AICI lista de preturi. Constructia a demarat in luna martie a.c. iar finalizarea lucrarilor este estimata pentru aceeasi luna a anului urmator. In acest moment sunt incheiate lucrarile de subzidire a locuintei aflate la calcan si ce ...
09 martie 2021 ora 12:39
330 vizualizari
Dinamica vanzarilor, in anumite zone rezidentiale, se schimba iar dezvoltatorii isi adapteaza oferta si accepta diferite modalitati de plata din partea clientilor. Ponderea fiecarei modalitati de plata, din cele trei existente, este urmatoarea : 1. Tranzactiile "cash" , situatie in care cumparatorul efectueaza plata cu bani din surse proprii, este de aproximativ 45% 2. 45% dintre tranzactiile imobiliare se realizeaza cu sprij ...
21 decembrie 2020 ora 17:05
2411 vizualizari
Apartamente de vanzare la preturi foarte atractive in zona autogarii Filaret (la 600 m de parcul Carol) poti cumpara chiar acum ! Rezervarea este doar 1000 euro, avansul minim este de 5% sau 15%, in functie de modalitatea de achizitie, iar semnarea contractului de vanzare-cumparare este programata pentru luna MAI a anului 2021. Imobilul este construit si, in acest moment, se lucreaza la finisarea lui, interioara (finisajele apartamentelo ...
21 decembrie 2020 ora 16:12
3303 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri