Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Noile proiecte MIHAI BRAVU RESIDENCE

-0001-11-30 00:00:00
5465 vizualizari
Noile proiecte MIHAI BRAVU RESIDENCE

Seria de succes MIHAI BRAVU RESIDENCE continua si la final de 2015 cu doua noi proiecte, ambele fiind amplasate in imediata vecinatate a predecesorului MIHAI BRAVU RESIDENCE 5, la numai 8-10 minute de mers pe jos fata de gura de metrou Mihai Bravu.

Se va pastra stilul de constructie deja bine cunoscut al ultimelor proiecte: imobile cu regim de inaltime redus, structura solida pe cadre de beton armat ( stalpi/diafragme, plansee), zidarie realizata din caramida tip Porotherm atat pentru peretii exteriori, cat si pentru cei de separatie intre apartamente si compartimentari interioare apartamente, termosistem de 10 cm si tencuiala decorativa.

De asemenea, Demisolul va gazdui locurile de parcare subterane, existand de asemenea si locuri de parcare supraterane in fata imobilelor.

Demisolul mai are un rol foarte important, si anume inaltarea parterului. Spre deosebire de majoritatea blocurilor vechi, parterul inaltat ( notat PI in listele de Pret si Plan aferente proiectelor) ofera senzatia unui etaj curent, avand in vedere ca distanta de la ferestrele apartamentelor pana la sol va fi de aprox. 3 m. De asemenea, Demisolul ( DS)  realizeaza o bariera termica intre placa de radier si pardoseala parterului, sustinuta si de o izolare termica a placii de beton dintre DS si PI cu polistiren ( fata aferenta DS).

Inclusiv cei de la Mansarda ( M ) vor fi multumiti, intrucat ultimul etaj este un pod. Mansarda este defapt un etaj 3 + Pod, intre cele doua etaje existand placa de beton armat. Mansardarea a fost gandita pentru a asigura confortul termic optim pentru viitorii locatari de la ultimul nivel. Astfel acestia, vor beneficia de o izolare dubla fata de etajele inferioare.

Pe aceste principii se vor cladi MIHAI BRAVU RESIDENCE 6 si MIHAI BRAVU RESIDENCE 7.

Cititi mai multe despre OFERTELE PROMOTIONALE aferente celor doua noi proiecte cu un simplu click mai sus.

 

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.08.53.08 !

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Istoric/portofoliu recent/proiecte noi acelasi dezvoltator AICI.

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi vitan,apartamente noi mihai bravu, apartamente noi bucuresti, apartamente noi semicentrale, apartamente noi dristor, apartamente noi splaiul unirii, apartamente de vanzare mihai bravu, apartamente de vanzare vitan, prima casa, credit


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri