O SECTIUNE NOUA FOARTE UTILA

01 ianuarie 1970 ora 02:00
1479 vizualizari
O SECTIUNE NOUA FOARTE UTILA

SERVICII PENTRU CASA SI BIROU este noua sectiune care are rolul de a te pune in contact cu cele mai bune Companii in domeniul Constructiilor.si a Serviciilor Conexe (atat Prestatori cu personal specializat pentru fiecare etapa a constructiei si a gestionarii ulterioare cat si Furnizori de materiale de toate tipurile, acoperisuri, centrale, pompe, dispozitive automatizate etc.)

Companiile care vor fi prezente la aceasta sectiune se disting, in primul rand, prin seriozitate. Pretul cel mai mic nu este unul dintre criteriile pe care le-am avut in vedere cand am acceptat sa incepem o colaborare cu oricare dintre ele. IEFTIN SI BUN, NU EXISTA ! asa cum nici unul dintre noi nu accepta la locul de munca, spre exemplu, sa-i fie subevaluat efortul si, prin urmare, remunerarea sa fie mai mica. Avem pretentii atunci cand achizitionam articole vestimentare, cand servim masa la un restaurant cu renume sau achizitionam cate si mai cate gadget-uri. Mall-urile, mereu pline, sunt cea mai buna dovada.  Prin urmare, trebuie sa avem pretentia ca si spatiul in care locuim sa ne asigure un confort sporit. 

Confortul Sporit sau Nu este o consecinta a alegerilor fiecaruia dintre noi. Este obligatoriu sa ne informam cu privire la nivelul de profesionalism al Companiilor cu care urmeaza sa incheiem un contract de prestari de servicii sau furnizare de materiale. Din pacate, in cele mai multe cazuri, recomandarile prietenilor sau vecinilor sunt suficiente iar problemele nu intarzie sa apara. Asadar, principiul care trebuie avut in vedere este urmatorul : Cheltuielile cu Preventia sunt mult mai micu decat cele necesare efectuarii Reparatiilor.

Calitatea materialelor influenteaza intr-o foarte mare masura durata de folosinta  Preventia in Constructii nu inseamna doar o atenta executie a lucrarii ci si alegerea materialelor potrivite pentru acel tip de lucrare tinand cont de durata de viata dorita pentru o cladire sau o lucrare de finisare, reparatie acoperis, terasa, refacere instalatie electrica, sanitara etc. 

Fiecare Companie va avea propria pagina, in cadrul Categoriei de Servicii din care face parte, iar solicitarile dumneavoastra vor primi raspuns in maxim 24 de ore. 

Va multumim pentru increderea acordata, va dorim un An Nou pe masura asteptarilor si va invitam sa accesati aici noua Sectiune. 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

EVO Residence, materiale de contructii, reparatii intalatii termice, reparatii instalatii sanitare, reparatii instalatii electrice, reparatii acoperisuri, reparatii terase, zugraveli,

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
562 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
822 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1296 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri