O SECTIUNE NOUA FOARTE UTILA

01 ianuarie 1970 ora 02:00
1357 vizualizari
O SECTIUNE NOUA FOARTE UTILA

SERVICII PENTRU CASA SI BIROU este noua sectiune care are rolul de a te pune in contact cu cele mai bune Companii in domeniul Constructiilor.si a Serviciilor Conexe (atat Prestatori cu personal specializat pentru fiecare etapa a constructiei si a gestionarii ulterioare cat si Furnizori de materiale de toate tipurile, acoperisuri, centrale, pompe, dispozitive automatizate etc.)

Companiile care vor fi prezente la aceasta sectiune se disting, in primul rand, prin seriozitate. Pretul cel mai mic nu este unul dintre criteriile pe care le-am avut in vedere cand am acceptat sa incepem o colaborare cu oricare dintre ele. IEFTIN SI BUN, NU EXISTA ! asa cum nici unul dintre noi nu accepta la locul de munca, spre exemplu, sa-i fie subevaluat efortul si, prin urmare, remunerarea sa fie mai mica. Avem pretentii atunci cand achizitionam articole vestimentare, cand servim masa la un restaurant cu renume sau achizitionam cate si mai cate gadget-uri. Mall-urile, mereu pline, sunt cea mai buna dovada.  Prin urmare, trebuie sa avem pretentia ca si spatiul in care locuim sa ne asigure un confort sporit. 

Confortul Sporit sau Nu este o consecinta a alegerilor fiecaruia dintre noi. Este obligatoriu sa ne informam cu privire la nivelul de profesionalism al Companiilor cu care urmeaza sa incheiem un contract de prestari de servicii sau furnizare de materiale. Din pacate, in cele mai multe cazuri, recomandarile prietenilor sau vecinilor sunt suficiente iar problemele nu intarzie sa apara. Asadar, principiul care trebuie avut in vedere este urmatorul : Cheltuielile cu Preventia sunt mult mai micu decat cele necesare efectuarii Reparatiilor.

Calitatea materialelor influenteaza intr-o foarte mare masura durata de folosinta  Preventia in Constructii nu inseamna doar o atenta executie a lucrarii ci si alegerea materialelor potrivite pentru acel tip de lucrare tinand cont de durata de viata dorita pentru o cladire sau o lucrare de finisare, reparatie acoperis, terasa, refacere instalatie electrica, sanitara etc. 

Fiecare Companie va avea propria pagina, in cadrul Categoriei de Servicii din care face parte, iar solicitarile dumneavoastra vor primi raspuns in maxim 24 de ore. 

Va multumim pentru increderea acordata, va dorim un An Nou pe masura asteptarilor si va invitam sa accesati aici noua Sectiune. 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

EVO Residence, materiale de contructii, reparatii intalatii termice, reparatii instalatii sanitare, reparatii instalatii electrice, reparatii acoperisuri, reparatii terase, zugraveli,

Mai citeste si:
EVO Residence Bucuresti NORD este un proiect rezidential cu DOAR 6 apartamente. Mai sunt DISPONIBILE 3 unitati, toate cu doua camere, care se pot preda in diferite stadii de finisare (gri / alb / la cheie) - vezI AICI lista de preturi. Constructia a demarat in luna martie a.c. iar finalizarea lucrarilor este estimata pentru aceeasi luna a anului urmator. In acest moment sunt incheiate lucrarile de subzidire a locuintei aflate la calcan si ce ...
09 martie 2021 ora 12:39
503 vizualizari
Dinamica vanzarilor, in anumite zone rezidentiale, se schimba iar dezvoltatorii isi adapteaza oferta si accepta diferite modalitati de plata din partea clientilor. Ponderea fiecarei modalitati de plata, din cele trei existente, este urmatoarea : 1. Tranzactiile "cash" , situatie in care cumparatorul efectueaza plata cu bani din surse proprii, este de aproximativ 45% 2. 45% dintre tranzactiile imobiliare se realizeaza cu sprij ...
21 decembrie 2020 ora 17:05
2712 vizualizari
Apartamente de vanzare la preturi foarte atractive in zona autogarii Filaret (la 600 m de parcul Carol) poti cumpara chiar acum ! Rezervarea este doar 1000 euro, avansul minim este de 5% sau 15%, in functie de modalitatea de achizitie, iar semnarea contractului de vanzare-cumparare este programata pentru luna MAI a anului 2021. Imobilul este construit si, in acest moment, se lucreaza la finisarea lui, interioara (finisajele apartamentelo ...
21 decembrie 2020 ora 16:12
3701 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri