PIATA A SCAZUT in sfarsit

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2550 vizualizari
PIATA A SCAZUT in sfarsit

In sfarsit, dupa asteptari indelungate, PIATA A SCAZUT!

Nu peste tot ce-i drept. Este mai degraba o adaptare la conditiile actuale de piata a noilor constructii. Trebuie inteles si faptul ca marea majoritate a jucatorilor deja existenti in piata de cel putin 1 an, inca intampina greutati cu privire la coborarea preturilor. Ne referim, evident, la imobilele noi construite din zone centrale sau semicentrale unde cererea  fost dintotdeauna mare, dar foarte rar satisfacuta de oferta.

Toti cei care doreau apartamente noi in zone bune, cu acces usor catre centru, metrou apoape, parc aproape, piata, locuri de joaca pentru copii, etc., dar la un pret dictat si de posibilitatile finantarilor bancare, au fost nevoiti sa faca rabat la cateva dintre aceste dorinte in favoarea satisfacerii altora. Automat, singura posibilitate era de a schimba zona dorita cu una periferica unde preturile sa fie pe masura posibilitatilor. 

De cealalta parte a baricadei, si unii dezvoltatori au incercat sa satisfaca necesitatile clientilor, construind in zone cat mai apropiate de centru si micsorand preturile pentru a fi tot mai accesibile. Insa si acestia, la randul lor au facut rabat si au actionat asupra suprafetelor utile ale apartamentelor, prin micsorarea acestora. Practic pretul pe metru patrat a ramas similar, suprafata interioara s-a diminuat, pretul total a scazut. Chiar si in acest caz clientul cumparator trebuie sa mai faca un rabat, in favoarea zonei.

Insa piata este darnica si vine constant cu oferte. Tot ce este important sa faceti este sa fiti prezenti si sa profitati de ocazie.

EXACT! Exista si dezvoltatori care au reusit sa imbine armonios zona, suprafata si pretul, apropiindu-se tot mai mult de necesitatile pietei. Un exemplu demn de mentionat este MIHAI BRAVU RESIDENCE 2. Dezvoltatorul a mai construit si alte proiecte in aceeasi zona. MIHAI BRAVU RESIDENCE 1, DRISTOR RESIDENTIAL fiind cele mai recente. Proiecte mai vechi au fost ridicate in zone precum Ramnicul Sarat sau Popa Nan, dar si zone din Sudul Capitalei, dintre care amintim de APARATORII PATRIEI RESIDENCE.

Indiferent de imobil sau zona, de fiecare data a venit cu preturi juste, iar evolutia s-a regasit in compartimentarile tot mai practice.  Acestea au asigurat si succesul, imobilele fiind vandute integral inca din fazele incipiente de constructie. Clientii care au fost pe faza si au rezervat din timp, se bucura acum de faptul ca si-au indeplinit doritele care, odinioara, le considerau si dansii pretentioase.

Asadar, noul proiect, MIHAI BRAVU RESIDENCE 2 este locul perfect pentru cei care doresc sa se bucure de accesul facil catre orice mijloc de transport in comun ( METROU, RATB, la 3 minute mers pe jos), de centrele comericiale adiacente ( Sun Plaza, Mall Vitan), de plimbarile in parc cu prietenii ori cu familia ( PARCUL TINERETULUI la 8 minute mers pe jos) si nu in ultimul rand, de siguranta noului camin.

 

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !

 

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi mihai bravu, apartamente noi pod mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, apartametne noi, project expo, tni, timon, targul national imobiliar, apartamente noi

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1473 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1528 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1977 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri