Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Preturi Promotionale la Da Vinci Tineretului Residence 2

-0001-11-30 00:00:00
6927 vizualizari
Preturi Promotionale la Da Vinci Tineretului Residence 2

Da Vinci Tineretului Residence 2 va fi cel mai mare proiect rezidential din zona semi-centrala a capitalei. Lucrarile vor demara in semestrul doi al acestui an si vor derula pe etape, corespunzatoare celor trei corpuri A, B si C ce vor insuma 350 de apartamente.

Compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare va face posibila aparitia unor apartamente de 3 si 4 camere la preturi cuprinse intre 83.800 si 99.900 euro + TVA 5%    click aici.

Cele mai vandute apartamente vor fi cele cu una si doua camere. Preturile sunt cuprinse intre 45700 si 69900 euro + TVA 5%    click aici   si sunt accesibile celor care doresc sa cumpere cu plata integrala din surse proprii.

Indiferent care este scopul, (locuinta, investitie in vederea inchirierii sau birou pentru propria afacere), avand in vedere pozitionarea noului proiect rezidential pe harta Capitalei, achizitia unui apartament reprezinta alegerea potrivita. Acum aveti posibilitatea de a alege !

 

Va asteptam cu drag sa va alegeti un apartament ila 5 minute de Parcul Tineretului.

 

 

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi Tineretului, Vacaresti, Mihai Bravu, Sun Plazza, targul imobiliar, PROJECT EXPO, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri