PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2803 vizualizari
PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

Revenirea in forta a pietei imobiliare in acest an se datoreaza intr-o foarte mare masura si targurilor imobiliare organizate in capitala. Project Expo organizeaza cea de a doua editie in acest an in perioada 24-26 mai la Sala Palatului. 

Asadar, pulsul pietei imobiliare va fi cel mai bine simtit la Project Expo. Ofertele pentru apartamentele noi din Bucuresti vor fi multiple si atractive. Vor fi pentru toate buzunarele : de la garsoniere la un pret de doar 28400 euro la Sebastian Residence pana la apartamente de "doar" 300.000 euro.

Nici casele nu vor lipsi de la acest eveniment. Zona Bragadiru conduce detasat plutonul ofertelor.   Urmeaza Chiajna cu oferte care se incadreaza inclusiv in programul guvernamental Prima Casa.

Calitatea caselor este incontestabila iar pretul nu-l depaseste pe cel al unui apartament cu 3 camere in zona semicentrala. 

In contextul dezvoltarii continue a infrastructurii capitalei si a zonelor limitrofe amintite mai sus (executarea lucrarilor de racordare la  canalizarea si reteaua de apa metropolitana), achizitia unei case, la momentul actual, este cea mai buna investitie in proprietati imobiliare cu destinatia de locuinta primara pentru o familie. 

Campania  "Ofera-i familiei tale : Caldura Atentie Spatiu Atmosfera" , derulata in acest moment de catre Divers Credit in colaborare cu National Magazinsintetiteaza cat se poate de clar ideea de CASA. In cadrul acestei campanii, revista National Magazin sustine familiile tinere si le ofera celor care achizitioneaza o locuinta din portofoliul Divers Credit o pictura murala cu suprafata de 6 mp, cu personaje celebre din lumea desenelor animate, in camera copiilor.

Detaliile despre Pictor si Pictura sa puteti afla accesand articolul de prezentare a promotiei ( click aici ) iar CASA TA o vei gasi la PROJECT EXPO.

Te asteptam cu drag !

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, case noi bucuresti, case noi bragadiru, apartamente noi bragadiru, targul imobiliar, Project Expo, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale

Mai citeste si:
. . . la a carui valoare maxima de 700.000 lei (echivalentul a aproximativ 143.000 euro) poate fi adaugat TVA-ul de 5% va pleca la ora 00.00 a primei zile a anului 2023. Cei care nu se vor urca acest tren pana la data de 31.12.2022 (nu vor semna macar un antecontract) vor fi nevoiti, pentru acelasi apartament a carui valoare depaseste 600.000 de lei, exclusiv TVA, sa adauge incomodul TVA de 19%. Cresterea preturilor mater ...
12 noiembrie 2022 ora 18:49
162 vizualizari
Piata Imobiliara trece printr-o perioada de adaptare la noile conditii de finantare.  Ritmul de dezvoltare a unor noi proiecte rezidentiale a scazut cu 70% fata de aceeasi perioada a anului 2021. Acest fapt se datoreaza conditiilor de finantare tot mai greu aspre pe care bancile le propun. Indiferent de nivelul salarial la care se afla, potentialii cumparatori de locuinte sunt rezervati cand vine vorba despre accesarea unui credit de ac ...
13 octombrie 2022 ora 22:09
306 vizualizari
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
2070 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri