PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2737 vizualizari
PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

Revenirea in forta a pietei imobiliare in acest an se datoreaza intr-o foarte mare masura si targurilor imobiliare organizate in capitala. Project Expo organizeaza cea de a doua editie in acest an in perioada 24-26 mai la Sala Palatului. 

Asadar, pulsul pietei imobiliare va fi cel mai bine simtit la Project Expo. Ofertele pentru apartamentele noi din Bucuresti vor fi multiple si atractive. Vor fi pentru toate buzunarele : de la garsoniere la un pret de doar 28400 euro la Sebastian Residence pana la apartamente de "doar" 300.000 euro.

Nici casele nu vor lipsi de la acest eveniment. Zona Bragadiru conduce detasat plutonul ofertelor.   Urmeaza Chiajna cu oferte care se incadreaza inclusiv in programul guvernamental Prima Casa.

Calitatea caselor este incontestabila iar pretul nu-l depaseste pe cel al unui apartament cu 3 camere in zona semicentrala. 

In contextul dezvoltarii continue a infrastructurii capitalei si a zonelor limitrofe amintite mai sus (executarea lucrarilor de racordare la  canalizarea si reteaua de apa metropolitana), achizitia unei case, la momentul actual, este cea mai buna investitie in proprietati imobiliare cu destinatia de locuinta primara pentru o familie. 

Campania  "Ofera-i familiei tale : Caldura Atentie Spatiu Atmosfera" , derulata in acest moment de catre Divers Credit in colaborare cu National Magazinsintetiteaza cat se poate de clar ideea de CASA. In cadrul acestei campanii, revista National Magazin sustine familiile tinere si le ofera celor care achizitioneaza o locuinta din portofoliul Divers Credit o pictura murala cu suprafata de 6 mp, cu personaje celebre din lumea desenelor animate, in camera copiilor.

Detaliile despre Pictor si Pictura sa puteti afla accesand articolul de prezentare a promotiei ( click aici ) iar CASA TA o vei gasi la PROJECT EXPO.

Te asteptam cu drag !

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, case noi bucuresti, case noi bragadiru, apartamente noi bragadiru, targul imobiliar, Project Expo, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1645 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1644 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
2083 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri