Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

-0001-11-30 00:00:00
2885 vizualizari
PROJECT EXPO - ia si tu pulsul pietei imobiliare

Revenirea in forta a pietei imobiliare in acest an se datoreaza intr-o foarte mare masura si targurilor imobiliare organizate in capitala. Project Expo organizeaza cea de a doua editie in acest an in perioada 24-26 mai la Sala Palatului. 

Asadar, pulsul pietei imobiliare va fi cel mai bine simtit la Project Expo. Ofertele pentru apartamentele noi din Bucuresti vor fi multiple si atractive. Vor fi pentru toate buzunarele : de la garsoniere la un pret de doar 28400 euro la Sebastian Residence pana la apartamente de "doar" 300.000 euro.

Nici casele nu vor lipsi de la acest eveniment. Zona Bragadiru conduce detasat plutonul ofertelor.   Urmeaza Chiajna cu oferte care se incadreaza inclusiv in programul guvernamental Prima Casa.

Calitatea caselor este incontestabila iar pretul nu-l depaseste pe cel al unui apartament cu 3 camere in zona semicentrala. 

In contextul dezvoltarii continue a infrastructurii capitalei si a zonelor limitrofe amintite mai sus (executarea lucrarilor de racordare la  canalizarea si reteaua de apa metropolitana), achizitia unei case, la momentul actual, este cea mai buna investitie in proprietati imobiliare cu destinatia de locuinta primara pentru o familie. 

Campania  "Ofera-i familiei tale : Caldura Atentie Spatiu Atmosfera" , derulata in acest moment de catre Divers Credit in colaborare cu National Magazinsintetiteaza cat se poate de clar ideea de CASA. In cadrul acestei campanii, revista National Magazin sustine familiile tinere si le ofera celor care achizitioneaza o locuinta din portofoliul Divers Credit o pictura murala cu suprafata de 6 mp, cu personaje celebre din lumea desenelor animate, in camera copiilor.

Detaliile despre Pictor si Pictura sa puteti afla accesand articolul de prezentare a promotiei ( click aici ) iar CASA TA o vei gasi la PROJECT EXPO.

Te asteptam cu drag !

 

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, case noi bucuresti, case noi bragadiru, apartamente noi bragadiru, targul imobiliar, Project Expo, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri