SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2072 vizualizari
SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

NOI CASE DE VANZARE  (vezi aici exemple) se construiesc in Bucuresti si in toate localitatile din jur. Multe dintre aceste localitati pot fi considerate mai degraba cartiere ale capitalei, daca luam in considerare faptul ca, in multe cazuri, deja nu mai exista o delimitare fizica (suprafete mari de teren fara constructii). 

Un exemplu elocvent il reprezinta orasul Popesti-Leordeni. Aici a inceput constructia unui proiect rezidential de CASE care va fi dat in folosinta la finalul lunii mai a anului 2021. Asadar, din vara anului urmator, una dintre aceste cse poate deveni caminul familiei tale. Te invitam sa le studiezi atent si sa vizitezi santierul -  programeaza o vizionare !.

Un alt exemplu similar il reprezinta orasul Bragadiru. Aceasta localitate are cea mai mare rata de dezvoltare imobiliara, in comparatie cu alte localitati aflate in jurul capitalei. Din cele patru zone rezidentiale existente in acest moment, trei sunt aparute dupa anul 2005. Zona Independentei (se invecineaza la est cu sectorul 5 al capitalei) este situata in dreapta soselei Alexandria (pe sensul de intrare in Bucuresti), zona Cristalului este pe partea opusa a soselei amintite iar zona Prelungirea Ghencea este vecina cu sectoarele 6 (de care este despartit prin soseaua cu acelasi nume) si 5 ale Bucurestiului.

Bragadiru a reprezentat alegerea potrivita in ultimii 15 ani deoarece casele construite au avut mereu preturi accesibile iar accesul in Bucuresti a fost intotdeuna foarte facil. In orele de varf ale traficului, distanta de 10 km pana in centrul capitalei, poate fi parcursa in maxim 40 de minute. 

Aici, ca si in alte zone cu puternica dezvoltare imobiliara, oferta este destul de variata. Preturile reflecta pozitionarea in cadrul cartierului, suprafata terenului si a locuintei si, mai ales, calitatea materialelor de constructie si finisare.

Pot face diferenta, intre o casa mai ieftina si una mai scumpa, sistemul de termoizolare (polistiren vs vata minerala bazaltica / ziduri de 50 cm), profilul ferestrelor (pvc, feronerie si garnituri slabe dpdv calitativ vs de calitate ) si panoul de sticla (cu doua sau trei foi), usa principala de acces (de tabla fara izolatie (la un pret aproximativ de 500 de lei) vs usa metalica cu multiple sisteme antiefractie, vopsita in camp electrostatic etc (la un pret aproximativ de 5000 lei)), instalatia electrica si aparatele aferente s.a.m.d. In final, pretul pentru aceeasi suprafata construita poate varia intre 80000 euro si 120000 euro iar proverbul care se potriveste acestei situatii este urmatorul : "Nu exista Ieftin si Bun !" . 

Va invitam sa analizati obiectiv avantajele pe care le ofera casele pe care le regasiti sub denumirea EVO Residence si, daca aveti si alte propuneri, constructia se poate realiza si in baza unei comenzi (vezi aici Galeria Foto). 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi de vanzare, Bragadiru, Prelungirea Ghencea, o casa mai ieftina, preturi accesibile, puternica dezvoltare imobiliara

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1818 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a finalizat lucrarile de constructie si scoate la vanzare ULTIMUL APARTAMENT. Lucrarile au demarat in luna aprilie a anului anterior iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 40% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1967 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
2231 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri