SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

NOI CASE DE VANZARE  (vezi aici exemple) se construiesc in Bucuresti si in toate localitatile din jur. Multe dintre aceste localitati pot fi considerate mai degraba cartiere ale capitalei, daca luam in considerare faptul ca, in multe cazuri, deja nu mai exista o delimitare fizica (suprafete mari de teren fara constructii). 

Un exemplu elocvent il reprezinta orasul Bragadiru. Aceasta localitate are cea mai mare rata de dezvoltare imobiliara, in comparatie cu alte localitati aflate in jurul capitalei. Din cele patru zone rezidentiale existente in acest moment, trei sunt aparute dupa anul 2005. Zona Independentei (se invecineaza la est cu sectorul 5 al capitalei) este situata in dreapta soselei Alexandria (pe sensul de intrare in Bucuresti), zona Cristalului este pe partea opusa a soselei amintite iar zona Prelungirea Ghencea este vecina cu sectoarele 6 (de care este despartit prin soseaua cu acelasi nume) si 5 ale Bucurestiului.

Bragadiru a reprezentat alegerea potrivita in ultimii 15 ani deoarece casele construite au avut mereu preturi accesibile iar accesul in Bucuresti a fost intotdeuna foarte facil. In orele de varf ale traficului, distanta de 10 km pana in centrul capitalei, poate fi parcursa in maxim 40 de minute. 

Aici, ca si in alte zone cu puternica dezvoltare imobiliara, oferta este destul de variata. Preturile reflecta pozitionarea in cadrul cartierului, suprafata terenului si a locuintei si, mai ales, calitatea materialelor de constructie si finisare.

Pot face diferenta, intre o casa mai ieftina si una mai scumpa, sistemul de termoizolare (polistiren vs vata minerala bazaltica / ziduri de 50 cm), profilul ferestrelor (pvc, feronerie si garnituri slabe dpdv calitativ vs de calitate ) si panoul de sticla (cu doua sau trei foi), usa principala de acces (de tabla fara izolatie (la un pret aproximativ de 500 de lei) vs usa metalica cu multiple sisteme antiefractie, vopsita in camp electrostatic etc (la un pret aproximativ de 5000 lei)), instalatia electrica si aparatele aferente s.a.m.d. In final, pretul pentru aceeasi suprafata construita poate varia intre 80000 euro si 120000 euro iar proverbul care se potriveste acestei situatii este urmatorul : "Nu exista Ieftin si Bun !" . 

Va invitam sa analizati obiectiv avantajele pe care le ofera casele pe care le regasiti sub denumirea EVO Residence si, daca aveti si alte propuneri, constructia se poate realiza si in baza unei comenzi (vezi aici Galeria Foto). 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi de vanzare, Bragadiru, Prelungirea Ghencea, o casa mai ieftina, preturi accesibile, puternica dezvoltare imobiliara

Mai citeste si:
  . . . va fi construit in sistem triplex. Va avea 147 mpu si 60 mp de terase si va cupla partea din spate a etajului unu, doi si a mansardei. Spatiul rezultat va permite o compartimentare cu pana la patru dormitoare.    EVO RESIDENCE NORD , ce va fi construit in apropierea parcului Verdi (la 200 de metri de baza sportiva Lacul Tei), beneficiaza de o promotie valabila pana la finalul lunii mai a.c..   Foa ...
12 iulie 2019 ora 08:38
5905 vizualizari
ACHIZITIONEAZA ACUM ultima garsoniera la un pret de 950 euro / mpu TVA inclus in zona Theodor Pallady - 1 Decembrie. OFERTA ESTE VALABILA  PANA PE 30.06.2019 Imobilul este in curs de edificare (acum se pregateste turnarea placii peste etajul 2) iar finalizarea este programata pentru finalul lunii octombrie a.c. Iti mai propunem un apartament cu 3 camere la 90000 euro tva inclus in zona Bucurestii Noi si o casa in Bragadiru la doar 10 ...
23 mai 2019 ora 15:13
6222 vizualizari
Apartamentele finisate, in care se poate locui imediat dupa semnarea contractului de vanzare, sunt foarte putine in piata la momentul actual (va propunem sa analizati Dristor Residential 3). Marea parte a contractelor de rezervare / promisiune de vanzare, datorita preturilor accesibile in faza de constructie, se semneaza in primele 6 luni (ex: Evo Nord) de la inceperea lucrarilor. Acest aspect este cunoscut de catre persoanele si compan ...
21 februarie 2019 ora 10:01
6501 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri