SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

01 ianuarie 1970 ora 02:00
1699 vizualizari
SE CONSTRUIESC NOI CASE IN CARTIERELE BUCURESTENE

NOI CASE DE VANZARE  (vezi aici exemple) se construiesc in Bucuresti si in toate localitatile din jur. Multe dintre aceste localitati pot fi considerate mai degraba cartiere ale capitalei, daca luam in considerare faptul ca, in multe cazuri, deja nu mai exista o delimitare fizica (suprafete mari de teren fara constructii). 

Un exemplu elocvent il reprezinta orasul Popesti-Leordeni. Aici a inceput constructia unui proiect rezidential de CASE care va fi dat in folosinta la finalul lunii mai a anului 2021. Asadar, din vara anului urmator, una dintre aceste cse poate deveni caminul familiei tale. Te invitam sa le studiezi atent si sa vizitezi santierul -  programeaza o vizionare !.

Un alt exemplu similar il reprezinta orasul Bragadiru. Aceasta localitate are cea mai mare rata de dezvoltare imobiliara, in comparatie cu alte localitati aflate in jurul capitalei. Din cele patru zone rezidentiale existente in acest moment, trei sunt aparute dupa anul 2005. Zona Independentei (se invecineaza la est cu sectorul 5 al capitalei) este situata in dreapta soselei Alexandria (pe sensul de intrare in Bucuresti), zona Cristalului este pe partea opusa a soselei amintite iar zona Prelungirea Ghencea este vecina cu sectoarele 6 (de care este despartit prin soseaua cu acelasi nume) si 5 ale Bucurestiului.

Bragadiru a reprezentat alegerea potrivita in ultimii 15 ani deoarece casele construite au avut mereu preturi accesibile iar accesul in Bucuresti a fost intotdeuna foarte facil. In orele de varf ale traficului, distanta de 10 km pana in centrul capitalei, poate fi parcursa in maxim 40 de minute. 

Aici, ca si in alte zone cu puternica dezvoltare imobiliara, oferta este destul de variata. Preturile reflecta pozitionarea in cadrul cartierului, suprafata terenului si a locuintei si, mai ales, calitatea materialelor de constructie si finisare.

Pot face diferenta, intre o casa mai ieftina si una mai scumpa, sistemul de termoizolare (polistiren vs vata minerala bazaltica / ziduri de 50 cm), profilul ferestrelor (pvc, feronerie si garnituri slabe dpdv calitativ vs de calitate ) si panoul de sticla (cu doua sau trei foi), usa principala de acces (de tabla fara izolatie (la un pret aproximativ de 500 de lei) vs usa metalica cu multiple sisteme antiefractie, vopsita in camp electrostatic etc (la un pret aproximativ de 5000 lei)), instalatia electrica si aparatele aferente s.a.m.d. In final, pretul pentru aceeasi suprafata construita poate varia intre 80000 euro si 120000 euro iar proverbul care se potriveste acestei situatii este urmatorul : "Nu exista Ieftin si Bun !" . 

Va invitam sa analizati obiectiv avantajele pe care le ofera casele pe care le regasiti sub denumirea EVO Residence si, daca aveti si alte propuneri, constructia se poate realiza si in baza unei comenzi (vezi aici Galeria Foto). 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

case noi de vanzare, Bragadiru, Prelungirea Ghencea, o casa mai ieftina, preturi accesibile, puternica dezvoltare imobiliara

Mai citeste si:
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
304 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
867 vizualizari
EVO Residence Bucuresti NORD este un proiect rezidential cu DOAR 6 apartamente. Mai sunt DISPONIBILE 3 unitati, toate cu doua camere, care se pot preda in diferite stadii de finisare (gri / alb / la cheie) - vezI AICI lista de preturi. Constructia a demarat in luna martie a.c. iar finalizarea lucrarilor este estimata a avea loc in luna mai a anului urmator. In acest moment sunt incheiate lucrarile de subzidire a locuintei aflate la calcan si ...
09 martie 2021 ora 05:39
1306 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri