Targul Imobiliar PROJECT EXPO deschide seria evenimentelor imobiliare ale anului 2013

01 ianuarie 1970 ora 02:00
3477 vizualizari
Targul Imobiliar PROJECT EXPO deschide seria evenimentelor imobiliare ale anului 2013

 

Ca in fiecare an, Targul Imobiliar PROJECT EXPO este cel care “sparge gheata” evenimentelor de profil. Astfel, va asteptam in luna martie, in perioada 21-24, la Sala Palatului, cu primul targ imobiliar al anului. In aceeasi locatie vor avea loc si urmatoarele doua editii, in perioadele 23-26 mai si 11-14 iulie. Acestea vor fi urmate de editiile de toamna, ale caror date le vom anunta ulterior.

Anul 2013 se preconizeaza ca va fi un an al schimbarilor. Si noi ne adaptam acestei tendinte. In primul rand ne mutam definitiv in noua noastra casa, Sala Palatului, la doi pasi de centrul Capitalei. “Am decis sa organizam toate evenimentele noastre in aceasta locatie pentru a facilita accesul la ofertele expozantilor a cat mai multi vizitatori. Am avut surpriza sa constatam anul trecut ca targurile desfasurate in Palatul National al Copiilor erau asociate cu un eveniment dedicat zonei de Sud a Capitalei. Este adevarat ca aceasta zona este foarte bine reprezentata in cadrul Project Expo, dar la standurile expozantilor exista la fel de multe oferte din intreg Bucurestiul, precum si din judetul Ilfov sau zone turistice precum Prahova sau litoralul”, spune Sorin Sararu, managing partner Project Events, compania care organizeaza targul imobiliar.

Nu vom schimba motto-ul dupa care a fost organizat inca de la prima editie Targul Imobiliar PROJECT EXPO si vom continua sa fim un targ al discounturilor, una dintre conditiile de participare pentru expozanti fiind acordarea de reduceri de pret la locuinte sau de oferte speciale. In plus, vom organiza, ca de fiecare data, evenimente conexe, cum ar fi tombole cu premii sau dezbateri care sa vina in ajutorul cumparatorilor de locuinte.

Nu in ultimul rand, veti regasi printre expozanti brokeri de credite sau chiar banci, care pe langa faptul ca vor oferi consultanta pentru obtinerea celor mai bune variante de finantare, va vor ajuta cu cele mai noi informatii legate de programul Prima Casa. Printre participantii la eveniment se afla deja parteneri care vand locuinte prin metode mai putin conventionale, cum ar fi rate la dezvoltator sau prin sistemul buy-back.

Astfel, indiferent ca sunteti in cautarea unui apartament, a unei vile, a unei locuinte eco sau chiar a unui teren, chiar daca aveti toti banii sau intentionati sa accesati un credit ipotecar sau sa apelati la programul Prima Casa, la standurile Targului Imobiliar PROJECT EXPO  veti gasi consultanti dispusi sa va ajute sa gasiti ceea ce va intereseaza.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos, Scorpions, Ost Fest etc.. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Bucuresti, prima casa, targ imobiliar, Project Expo

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
1473 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
1528 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1977 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri