Targul Imobiliar PROJECT EXPO inchide anul 2013 cu oferte aniversare la locuinte

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2573 vizualizari
Targul Imobiliar PROJECT EXPO inchide anul 2013 cu oferte aniversare la locuinte


15-17 noiembrie, Sala Palatului

Ultima editie PROJECT EXPO din acest an nu va fi doar un eveniment imobiliar, ci si aniversarea editiei cu numarul 25. Astfel incat toti vizitatorii se vor bucura de oferte speciale si discouturi semnificative de pret. Nu in ultimul rand, Targul Imobiliar PROJECT EXPO vine cu o noutate absoluta pentru un eveniment de acest tip. O ZONA DEDICATA STRICT INCHIRIERILOR DE LOCUINTE. Cei care inca nu isi permit sa achizitioneze o casa, dar s-au saturat sa locuiasca impreuna cu parintii sau intr-un camin studentesc, au acum ocazia sa aleaga intre zeci de garsoniere, apartamente si chiar vile, proprietatea ideala pentru ei.

 

In plus, ca de obicei, vor fi prezente agentii imobiliare de renume, dar si dezvoltatori din tot Bucurestiul, inclusiv din zona de Nord. Brokeri financiari va stau si ei la dispozitie pentru a gasi cea mai potrivita varianta de finantare. Indiferent ca preferati un credit imobiliar sau sisteme mai putin cunoscute de plata, cum ar fi “rent to buy” sau “ratele la dezvoltatori”, pe lista expozantilor care vor fi prezenti la eveniment se afla déjà companii care ofera aceste variante. Nu in ultimul rand, si-au anuntat déjà prezenta constructorii unor ansambluri rezidentiale nou-noute care vor debuta pe piata imobiliara in cadrul PROJECT EXPO.

Partenerul evenimentului, SudRezidential.ro, va fi alaturi de PROJECT EXPO cu un adevarat regal de oferte. SudRezidential.ro va prezenta in cele trei zile un numar de 6 proiecte imobiliare de referinta pentru zona de Sud, precum si alte oferte imobiliare, iar divizia financiara credit24h va oferi solutii bancare si consultanta de specialitate tuturor vizitatorilor evenimentului precum si teste gratuite de eligibilitate, dar si scoring-uri bancare. Printre noutatile cu care vine SudRezidential.ro se numara Gama Residence 2 Metalurgiei - PRIMUL ANSAMBLU DE APARTAMENTE CU GRADINI SUSPENDATE; Confort Urban - APARTAMENTELE COMPLET MOBILATE; Vista Residence - PRIMUL PROIECT REZIDENTIAL CARE VA DISPUNE DE O PROMENADA COMERCIALA.

TOPUL CELOR MAI IEFTINE OFERTE IMOBILIARE:

Preturile imobilelor pleaca de la 18.000 euro (garsoniera in bloc nou in zona Metrou Dimitrie Leonida) , 2 camere de la 28.000 euro (tot in aceiasi zona), iar 3 camere de la 45.500 euro dar si cea mai ieftina vila 45.500 euro tva 5 % inclus.

Adora Urban Village nu se multumeste doar cu o singura oferta. Oferta speciala pentru acest targ: discount-uri de pana la 7,000 euro pentru contracte de rezervare semnate pe perioada targului. Preturi speciale Project Expo: garsoniere duble (46 mp) incepand de la 33,900 Euro + TVA; 2 camere plus o mini-camera gratuit (65 mp) incepand de la 45,900 Euro + TVA; 3 camere (86 mp) incepand de la 62,900 Euro + TVA. In plus, fara niciun cost suplimentar, in oricare dintre apartamente se poate amenaja o minicamera care poate fi folosita ca dressing sau chiar ca un mic dormitor. Indiferent de apartamentul ales, dezvoltatorul vine cu multiple posibilitati de finantare, inclusiv rate la dezvoltator. Un consilier personal, specializat in domeniul creditelor imobiliare, sta la dispozitia oricarui client. Nu in ultimul rand, compania ofera mobilier de bucatarie cadou, cu electrocasnice incluse (plita pe gaz, cuptor electric si hota electrica). Si aerul conditionat, precum si mobilierul de baie sunt incluse in pret.

Aiesel Imobiliare vine cu un cadou mai putin conventional pentru toti cei care achizitioneaza o locuinta zilele acestea. Fiecare apartament contractat in Complexul situate in Melita Residence Militari va fi insoit de un cadou inedit, in valoare de aproximativ 1.400 Euro. Premiul, un Revelion de Lux in Malta, reprezinta un sejur de cinci nopi, pentru doua persoane, in intervalul 27 decembrie 2013 – 1 ianuarie 2014. Cazarea se va face in cadrul Hotelului Excelsior 5* din capitala malteza, in camere standard cu vedere parial la mare, iar micul dejun este inclus in pret. Biletul acopera si transportul dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, asistena turistica, transferul de la aeroport la hotel si retur.

EuroInvest prezinta in exclusivitate un ansamblu imobiliar special in Bucuresti, Barcelona Residence, creat pentru un stil de viata si o ambianta speciala, intr-o locatie deosebita. Pe perioada Targului Imobiliar Project Expo, toate locuintele au preturi reduse cu pana la 10%. Ansamblul este compus din: Garsoniere cu suprafete de la 47 mp, pret de la 48.000 euro; apartamente 2 camere cu suprafete de la 61 mp , preturi de la 50.500 euro; apartamente 3 camere cu suprafete de la 74 mp, preturi de la 69.500 euro.

 

Sud Invest ofera vile la prêt de apartament, cu preturi care se califica pentru un imprumut prima casa. SUD INVEST VILLA 2 si 3, ansambluri amplasate in Popesti Leordeni, in zona Drumul Fermei, casute insiruite 86 mp utili, 100 mp teren, loc parcare la un prêt de 60.000 euro. Aceeasi companie vine cu apartamente de doua camere in mai multe ansambluri situate in sudul capitalei, toate avand un pret de 40.000 euro, desi in mod normal pretul lor este de aproape 50.000 euro.

Si daca vorbim de preturi mici, nu putem uita LOCUINTELE EXECUTATE SILIT, CU PRETURI REDUSE PANA LA 50%, PRETURI CARE PLEACA DE LA 10.000 EURO IN BUCURESTI, SI CHIAR DE LA 7.000 EURO, IN AFARA CAPITALEI.

Intrarea la eveniment este libera, iar programul este cuprins intre orele 10:00-18:00 in zilele de vineri si sambata (15 si 16 noiembrie), iar duminica intre 10:00-17:00 (17 noiembrie). Acestea sunt insa doar cateva dintre ofertele prezente in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO pentru ca, asa cum stiti deja, una dintre conditiile de participare ale expozantilor la acest eveniment este ca ei sa pregateasca discounturi sau promotii.  

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, apartamente noi Militari, apartamente noi Pacii, targul imobiliar, TNI, prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale

Mai citeste si:
EVO Residence Bucuresti NORD este un proiect rezidential cu DOAR 6 apartamente. Mai sunt DISPONIBILE 3 unitati, toate cu doua camere, care se pot preda in diferite stadii de finisare (gri / alb / la cheie) - vezI AICI lista de preturi. Constructia a demarat in luna martie a.c. iar finalizarea lucrarilor este estimata a avea loc in luna mai a anului urmator. In acest moment sunt incheiate lucrarile de subzidire a locuintei aflate la calcan si ...
09 martie 2021 ora 12:39
924 vizualizari
Dinamica vanzarilor, in anumite zone rezidentiale, se schimba iar dezvoltatorii isi adapteaza oferta si accepta diferite modalitati de plata din partea clientilor. Ponderea fiecarei modalitati de plata, din cele trei existente, este urmatoarea : 1. Tranzactiile "cash" , situatie in care cumparatorul efectueaza plata cu bani din surse proprii, este de aproximativ 45% 2. 45% dintre tranzactiile imobiliare se realizeaza cu sprij ...
21 decembrie 2020 ora 17:05
3484 vizualizari
Apartamente de vanzare la preturi foarte atractive in zona autogarii Filaret (la 600 m de parcul Carol) poti cumpara chiar acum ! Rezervarea este doar 1000 euro, avansul minim este de 5% sau 15%, in functie de modalitatea de achizitie, iar semnarea contractului de vanzare-cumparare este programata pentru luna MAI a anului 2021. Imobilul este construit si, in acest moment, se lucreaza la finisarea lui, interioara (finisajele apartamentelo ...
21 decembrie 2020 ora 16:12
4508 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri