Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

Valoarea insemna Calitate - PERLA RESIDENCE

-0001-11-30 00:00:00
3202 vizualizari
Valoarea insemna Calitate - PERLA RESIDENCE

 

Liniste, aer curat, modernitate, confort si siguranta. Aceste cinci caracteristici, reunite sub cupola CALITATII, confera acestui proiect residential  un loc aparte in peisajul imobiliar Bucurestean.

Accesul atat catre centrul capitalei cat si spre zonele de agrement situate in zona de nord este deosebit de facil. Situat in imediata apropiere a pasajului Pipera, Perla Residence are suficiente atuuri care te pot transforma dintr-un simplu vizitator intr-un locatar incantat de alegerea facuta. 

Spatiile sunt inteligent proiectate iar calitatea materialelor utilizate in constructie si finisare incadreaza apartamentele in categoria lux.

Este locatia ideala pentru o familie tanara care-si doreste sa beneficieze, in cel mai elegant mod, de confortul unui cartier rezidential exclusivist la un pret deosebit de accesibil.

Va invit sa vizitati pagina (click aici) dedicata acestui mic ansamblu residential. Cu siguranta, veti fi incantati !

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi bucuresti, targul imobiliar, Perla Residence, apartamente noi Baneasa, Credit prima casa, pretul apartamentelor, euro, leu, consultanta financiara, case noi bucuresti, oferte speciale


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri