Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

CADOU O MASINA la fiecare apartament cumparat prin Divers Imobiliare

-0001-11-30 00:00:00
4317 vizualizari
CADOU O MASINA la fiecare apartament cumparat prin Divers Imobiliare

Divers Imobiliare (departamentul de imobiliare al Divers Credit) vine cu oferte convingatoare la targul Project Expo, organizat la Sala Palatului, intre 9 si 11 martie.  La fiecare apartament cumparat este oferit bonus un autoturism Chevrolet Aveo, iar preturile includ TVA.

Oferta este valabila la pretul de 52.000 euro, pentru apartamentele duplex din Sun Residence 3, in orasul Bragadiru. Zona beneficiaza de toate facilitatile pe care le ofera localitatea Bragadiru si este ideala pentru familiile care doresc sa se retraga din aglomeratia capitalei.

 Doar 6 apartamente tip DUPLEX sunt disponibile si vor fi date in folosinta la sfarsitul lunii martie. Acestea sunt compuse din living, bucatarie si baie de servici la parter, iar etajul va gazdui doua dormitoare, un dresing si o baie.  

 

Alte apartamente pentru care este oferita o masina bonus se gasesc la pretul mediu de 58.000 euro, cu loc de parcare gratuit, in Prelungirea Ghencea, dar si la pretul de 60.000, cu bucatarie complet mobilata, in comuna Corbeanca. Acestea din urma au o suprafata de 65 mp si contin doua dormitoare, un living, o baie si o bucatarie.

Masina oferita bonus, Chevrolet Aveo, este dotata cu ABS, aer conditionat, servodirectie, volan reglabil in inaltime, geamuri electrice in fata, airbag frontal pentru sofer si pasager, radio CD MP3 si patru difuzoare si inchidere centralizata. Autoturismul beneficiaza de garantie pe trei ani, anticoroziune pe sase ani si asistenta rutiera gratuita pe trei ani.

 

 Succes la cumparaturi !

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

masina cadou la un apartament, Divers Imobiliare, targ imobiliar Project Expo, targ imobiliar Sala Palatului, Chevrolet Aveo, apartamente tip duplex


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri