Cine tine in picioare Piata Imobiliara ...

01 ianuarie 1970 ora 02:00
2272 vizualizari
Cine tine in picioare Piata Imobiliara ...

 .... poate fi declarat, in aceste vremuri, Erou National.

      Avem tot ceea ce ne trebuie pentru a realiza constructii cu adevarat durabile: materiale performante, forta de munca calificata, cu experienta atat pe santierele lumii cat mai ales, in ultima perioada, pe santierele din tara, arhitecti priceputi, un sistem de finantare carpit cu tot felul de solutii de moment si foarte multa disponibilitate pentru efort.

      NU avem INFRASTRUCTURA si acest lucru ma face sa cred ca nici creiere luminate in numar suficient nu sunt astfel incat sa ne simplificam procedurile. Cei slab alimentati se scurtcircuiteaza mai mereu si ne fac viata grea.

      Una Calda, alta Rece si cu toata aceasta nepotrivire de atitudine intre cele doua tabere, balanta tinde sa incline catre cei care au disponibilitate mare la efort. Invers daca ar fi am avea mari probleme.

      Sectorul constructiilor tine in picioare o multitudine de domenii complementare : productia de materiale de constructii, productia de materi prime pentru elementele de finisare (usi, geamuri, acoperis etc), distributia si vanzarea acestora, serviciul montaj si mentenanta a diverselor subansamble, industria producatoare de electronice si electrocasnice, de mobilier, sectorul echipamentelor de monitorizare si acces, universul bancar si, nu in ultimul rand,  pe cel al promovarii si vanzarii in sine a imobilelor. Tot acest lant genreaza venituri pentru alte ramuri ale economiei, si ele la fel de importante pentru economia nationala.

     Si daca la ceea ce am enuntat mai sus se adauga faptul ca peste 70% din numarul total al vanzarilor in sectorul imobiliar sunt pentru apartamente si case noi, avem o imagine foarte clara a ceea ce s-ar putea intampla daca una sau mai multe dintre verigile de baza ale intregului lant de activitati are vreo fisura.

     In raport cu Cererea, din ce in ce mai pretenioasa, Oferta tine foarte greu pasul. Banii sunt din ce in ce mai scumpi iar cumparatorii sunt dispusi sa plateasca doar calitatea si confortul. Acest truism este evidentiat cel mai bine de multitudinea proiectelor rezidentiale care inca nu si-au gasit cumparator.

     In Romania nu va criza niciodata, atat timp cat lucrurile sunt bine facute! 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi Bucuresti, case noi Bucuresti, constructii noi, cerere si oferta, materiale de constructii

Mai citeste si:
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
562 vizualizari
EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.  Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul. A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a pres ...
27 septembrie 2021 ora 01:46
822 vizualizari
EVO CENTRAL Residence este noul proiect rezidential din zona centrala a capitalei. Acest imobil se construieste la doar 115 de metri distanta de statia de metrou Stefan cel Mare,  Va avea doar 14 apartamente compartimentate inteligent si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Singura garsoniera se afla la etajul trei si are o terasa de 26 de metri patrati iar apartamentele de 4 camere au suprafete de peste 100 de metri patra ...
05 august 2021 ora 07:15
1297 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri