EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord este urmatorul proiect rezidential ce va fi dezvoltat de catre Hogas Grup.

La elaborarea planurilor de arhitectura, Ada Concept Design a avut in vedere obtinerea unor compartimentari in acord cu cerintele actuale ale tinerilor care doresc sa isi achizitioneze / sa locuiasca intr-un apartament spatios si luminos. Au fost luate in calcul ambele variante (locuinta / investitie) deoarece ZONA, in care este amplasat, ofera avantaje multiple : baze de agrement, centre comerciale, aeroport . . . vezi aici lista completa.   

Imobilul va avea in componenta DOAR 6 (sase) apartamente iar in acest moment mai sunt disponibile 5 (cinci) dintre ele.

Apartamentele cu 2 (doua) camere vor prezenta urmatoarele particularitati :

1.  Dormitorul dispune de o zona de depozitare (Dresing) cu o suprafata de aproximativ 4 mp 

2.  Exista spatii de depozitare auxiliare foarte generoase

3.  Bucataria va fi inchisa la cerere

4.  Baia dispune de aerisire naturala 

5.  Ferestre foarte mari (Celelalte planuri (fatade si sectiuni) sunt inca in lucru iar in momentul in care se vor finaliza le vom afisa in cadrul Galeriei Foto.)

6.  Terase de minim 5 mp

 

 . . . vezi AICI disponibilitatile si planurile aferente.

 

Apartamentul de 3 (trei) camere ocupa toata mansarda. Suprafata utila efectiva va fi de aproximativ 100 de metri patrati, fapt ce permite separarea totala a zonei de Zi (living, bucatarie si baie) de zona de Odihna / Studiu (dormitoare, birou, baie si spatii de depozitare). Holul foarte generos va putea gazdui suficient mobilier pentru a depozita haine si incaltaminte. 

 

CE TREBUIE SA MAI STII:

 

A.  Apartamentul cu 3 (trei) camere de la Mansarda:

     a.  la nevoie, se poate compartimenta si in apartament de 4 (patru) camere / 3 dormitoare.

     b. poate dispune de un spatiu de depozitare suplimentar in pod ( zona la care va avea acces doar familia care va locui in acest apartament ).

 

B.  Apartamentele de 2 (doua) camere de la etajul 1 si 2 (nr.2 si nr.4) se pot transforma intr-un apartament de tip :

 

     a.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj, din care unul matrimonial (cu baie proprie) iar in total vor fi 3 bai )

     b.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj la care se adauga un Dresing iar in total vor fi 2 bai ) 

 

Cu alte noutati vom reveni in zilele urmatoare. Pana atunci, va invitam sa analizati atent si sa investiti inteligent !

 

CONTACTEAZA AICI BIROUL DE VANZARI.

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente de vanzare Mihai Bravu, apartamente de vanzare in drumul taberei, investitie imobiliara, apartamente noi in Drumul Taberei, apartamente cu 3 camere de vanzare, apartamente cu 2 camere de vanzare Floreasca, apartamente de vanzare Lacul Tei

Mai citeste si:
  Mergi in concediu oriunde doresti dar nu inainte de a iti cumoara un apartament in zona Mihai Bravu ! Nu de alta dar, inainte de distractie, trebuie sa investesti inteligent is astfel vei avea bani si pentru concediul de anul viitor.    Apartamentele in zona Mihai Bravu se inchiriaza foarte bine. Pentru un apartament de doua camere trebuie sa scoti din buzunar Intre 350 si 450 de euro / luna, daca vrei sa ai acces rapi ...
12 iulie 2019 ora 08:38
1581 vizualizari
ACHIZITIONEAZA ACUM ultima garsoniera la un pret de 950 euro / mpu TVA inclus in zona Theodor Pallady - 1 Decembrie. OFERTA ESTE VALABILA  PANA PE 30.06.2019 Imobilul este in curs de edificare (acum se pregateste turnarea placii peste etajul 2) iar finalizarea este programata pentru finalul lunii octombrie a.c. Iti mai propunem un apartament cu 3 camere la 90000 euro tva inclus in zona Bucurestii Noi si o casa in Bragadiru la doar 10 ...
23 mai 2019 ora 15:13
2305 vizualizari
Apartamentele finisate, in care se poate locui imediat dupa semnarea contractului de vanzare, sunt foarte putine in piata la momentul actual (va propunem sa analizati Dristor Residential 3). Marea parte a contractelor de rezervare / promisiune de vanzare, datorita preturilor accesibile in faza de constructie, se semneaza in primele 6 luni (ex: Evo Nord) de la inceperea lucrarilor. Acest aspect este cunoscut de catre persoanele si compan ...
21 februarie 2019 ora 10:01
2866 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri