EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord este urmatorul proiect rezidential ce va fi dezvoltat de catre Hogas Grup.

La elaborarea planurilor de arhitectura, Ada Concept Design a avut in vedere obtinerea unor compartimentari in acord cu cerintele actuale ale tinerilor care doresc sa isi achizitioneze / sa locuiasca intr-un apartament spatios si luminos. Au fost luate in calcul ambele variante (locuinta / investitie) deoarece ZONA, in care este amplasat, ofera avantaje multiple : baze de agrement, centre comerciale, aeroport . . . vezi aici lista completa.   

Imobilul va avea in componenta DOAR 6 (sase) apartamente iar in acest moment mai sunt disponibile 5 (cinci) dintre ele.

Apartamentele cu 2 (doua) camere vor prezenta urmatoarele particularitati :

1.  Dormitorul dispune de o zona de depozitare (Dresing) foarte mare 

2.  Exista spatii de depozitare auxiliare foarte generoase

3.  Bucataria este / poate fi inchisa

4.  Baia are aerisire naturala 

5.  Ferestre foarte mari (Celelalte planuri (fatade si sectiuni) sunt inca in lucru iar in momentul in care se vor finaliza le vom afisa in cadrul Galeriei Foto.)

6.  Terase de minim 5 mp

 

 . . . vezi AICI disponibilitatile si planurile aferente.

 

Apartamentul de 3 (trei) camere ocupa toata mansarda. Suprafata utila efectiva va fi de aproximativ 100 de metri patrati, fapt ce permite separarea totala a zonei de Zi (living, bucatarie si baie) de zona de Odihna / Studiu (dormitoare, birou, baie si spatii de depozitare). Holul foarte generos va putea gazdui suficient mobilier pentru a depozita haine si incaltaminte. 

 

CE TREBUIE SA MAI STII:

 

A.  Apartamentul cu 3 (trei) camere de la Mansarda, la nevoie, se poate compartimenta si in apartament de 4 (patru) camere / 3 dormitoare.

 

B.  Apartamentele de 2 (doua) camere de la etajul 1 si 2 (nr.2 si nr.4) se pot transforma intr-un apartament de tip :

 

 a.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj, din care unul matrimonial (cu baie proprie) iar in total vor fi 3 bai )

 b.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj la care se adauga un Dresing iar in total vor fi 2 bai ) 

 

 

C.  Apartamentele de la Mansarda, cu o amenajare corespunzatoare, poate dispune de un spatiu de depozitare suplimentar in pod ( zona la care va avea acces doar familia care va locui in acest apartament ).

Cu alte noutati vom reveni in zilele urmatoare. Pana atunci, va invitam sa analizati atent si sa investiti inteligent !

 

CONTACTEAZA AICI BIROUL DE VANZARI.

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente de vanzare Mihai Bravu, apartamente de vanzare in drumul taberei, investitie imobiliara, apartamente noi in Drumul Taberei, apartamente cu 3 camere de vanzare, apartamente cu 2 camere de vanzare Floreasca, apartamente de vanzare Lacul Tei

Mai citeste si:
2018 se anunta un an plin de realizari in domeniul imobiliar. Segmentul rezidential se va imbogati semnificativ cu noi si noi proiecte : 1. Da Vinci Residence Vacaresti a inceput constructia Tronsonului A si vine cu oferte greu de refuzat. Sunt antecontractate peste 50% din totalul apartamentelor - vezi aici OFERTA ACTUALA ! 2. Brancusi Residence 2 a inceput constructia celui de al treilea imobil in cartierul Drumul Taberei - detalii a ...
15 ianuarie 2018 ora 12:03
3016 vizualizari
. . .  asa poate fi descris noul imobil construit la doar 10 minute de Piata si Statia de Metrou Gorjului.   Numarul redus de apartamente asigura un plus de confort de care nu se poate bucura oricine in cartierul Militari.  Vila cuprinde apartamente cu una si doua camere si se desfasoara pe 4 nivele (D + P + 2 + M).   . . . citeste mai departe      ...
12 octombrie 2017 ora 13:02
2408 vizualizari
  Actualizare  12.10.2017 :  Brancusi Residence 3 - structura este executata in proportie de 90% - detalii aici !                      12.10.2017    Vacaresti Rezidential Plaza - structura este executata in proportie de 40 % - sunt antecontractate deja 20% dintre apartamente - detalii aici !   Actualizare  11.10.2017 :  Perfect Residence 1 ...
05 octombrie 2017 ora 17:50
1750 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Catalin Dinu

Beatrice Stan

Andrei Hogas


Partenerii nostri