EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord este urmatorul proiect rezidential ce va fi dezvoltat de catre Hogas Grup.

La elaborarea planurilor de arhitectura, Ada Concept Design a avut in vedere obtinerea unor compartimentari in acord cu cerintele actuale ale tinerilor care doresc sa isi achizitioneze / sa locuiasca intr-un apartament spatios si luminos. Au fost luate in calcul ambele variante (locuinta / investitie) deoarece ZONA, in care este amplasat, ofera avantaje multiple : baze de agrement, centre comerciale, aeroport . . . vezi aici lista completa.   

Imobilul va avea in componenta DOAR 6 (sase) apartamente iar in acest moment mai sunt disponibile 5 (cinci) dintre ele.

Apartamentele cu 2 (doua) camere vor prezenta urmatoarele particularitati :

1.  Dormitorul dispune de o zona de depozitare (Dresing) cu o suprafata de aproximativ 4 mp 

2.  Exista spatii de depozitare auxiliare foarte generoase

3.  Bucataria va fi inchisa la cerere

4.  Baia dispune de aerisire naturala 

5.  Ferestre foarte mari (Celelalte planuri (fatade si sectiuni) sunt inca in lucru iar in momentul in care se vor finaliza le vom afisa in cadrul Galeriei Foto.)

6.  Terase de minim 5 mp

 

 . . . vezi AICI disponibilitatile si planurile aferente.

 

Apartamentul de 3 (trei) camere ocupa toata mansarda. Suprafata utila efectiva va fi de aproximativ 100 de metri patrati, fapt ce permite separarea totala a zonei de Zi (living, bucatarie si baie) de zona de Odihna / Studiu (dormitoare, birou, baie si spatii de depozitare). Holul foarte generos va putea gazdui suficient mobilier pentru a depozita haine si incaltaminte. 

 

CE TREBUIE SA MAI STII:

 

A.  Apartamentul cu 3 (trei) camere de la Mansarda:

     a.  la nevoie, se poate compartimenta si in apartament de 4 (patru) camere / 3 dormitoare.

     b. poate dispune de un spatiu de depozitare suplimentar in pod ( zona la care va avea acces doar familia care va locui in acest apartament ).

 

B.  Apartamentele de 2 (doua) camere de la etajul 1 si 2 (nr.2 si nr.4) se pot transforma intr-un apartament de tip :

 

     a.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj, din care unul matrimonial (cu baie proprie) iar in total vor fi 3 bai )

     b.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj la care se adauga un Dresing iar in total vor fi 2 bai ) 

 

Cu alte noutati vom reveni in zilele urmatoare. Pana atunci, va invitam sa analizati atent si sa investiti inteligent !

 

CONTACTEAZA AICI BIROUL DE VANZARI.

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente de vanzare Mihai Bravu, apartamente de vanzare in drumul taberei, investitie imobiliara, apartamente noi in Drumul Taberei, apartamente cu 3 camere de vanzare, apartamente cu 2 camere de vanzare Floreasca, apartamente de vanzare Lacul Tei

Mai citeste si:
Apartamente noi de vanzare in Magurele (garsoniere, 2 camere si 3 camere):   Detalii tehnice, lista de preturi si galeria foto a apartamentelor noi de 2 camere si a apartamentelor noi de 3 camere o regasiti urmand linkul: Apartamente Noi de Vanzare - New Concept Residence Magurele 2   Piata rezidentiala din orasul Magurele este in crestere. Au aparut noi ansambluri rezidentiale in care se pot achizitiona / sunt d ...
21 iunie 2018 ora 07:31
15 vizualizari
Noi ansambluri rezidentiale se construiesc in zona din spatele fabricii Policolor. Se estimeaza ca in urmatorii 5 ani peste 3000 de apartamente cu una (garsoniere), doua si trei camere se vor da in folosinta in noul cartier rezidential din sectorul 3. La acest avant pionieresc contribuie atat dezvoltarea infrastructurii cat si aparitia celor mai mari retaileri din piata europeana a hipermarketurilor alimentare si de materiale de constructii ...
20 iunie 2018 ora 14:16
243 vizualizari
Bragadiru este una dintre zonele rezidentiale care a cunoscut, in ultimii 10 ani, o dezvoltare accelerata. Aici poti gasi apartamente si case de vanzare la preturi foarte accesibile si cu suprafete generoase. Finisajele pot fi alese iar locurile de parcare, la cele mai multe situatii, sunt incluse in pret. Te invitam sa vizionezi : 1.  EVO Residence V44 - Construita pentru Pretentiosi ! 2.  Bragadiru Residence  ...
19 iunie 2018 ora 18:04
39 vizualizari


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Catalin Dinu

Beatrice Stan

Andrei Hogas


Partenerii nostri