EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord - NOU

EVO RESIDENCE Bucuresti Nord este urmatorul proiect rezidential ce va fi dezvoltat de catre Hogas Grup.

La elaborarea planurilor de arhitectura, Ada Concept Design a avut in vedere obtinerea unor compartimentari in acord cu cerintele actuale ale tinerilor care doresc sa isi achizitioneze / sa locuiasca intr-un apartament spatios si luminos. Au fost luate in calcul ambele variante (locuinta / investitie) deoarece ZONA, in care este amplasat, ofera avantaje multiple : baze de agrement, centre comerciale, aeroport . . . vezi aici lista completa.   

Imobilul va avea in componenta DOAR 6 (sase) apartamente iar in acest moment mai sunt disponibile 5 (cinci) dintre ele.

Apartamentele cu 2 (doua) camere vor prezenta urmatoarele particularitati :

1.  Dormitorul dispune de o zona de depozitare (Dresing) cu o suprafata de aproximativ 4 mp 

2.  Exista spatii de depozitare auxiliare foarte generoase

3.  Bucataria va fi inchisa la cerere

4.  Baia dispune de aerisire naturala 

5.  Ferestre foarte mari (Celelalte planuri (fatade si sectiuni) sunt inca in lucru iar in momentul in care se vor finaliza le vom afisa in cadrul Galeriei Foto.)

6.  Terase de minim 5 mp

 

 . . . vezi AICI disponibilitatile si planurile aferente.

 

Apartamentul de 3 (trei) camere ocupa toata mansarda. Suprafata utila efectiva va fi de aproximativ 100 de metri patrati, fapt ce permite separarea totala a zonei de Zi (living, bucatarie si baie) de zona de Odihna / Studiu (dormitoare, birou, baie si spatii de depozitare). Holul foarte generos va putea gazdui suficient mobilier pentru a depozita haine si incaltaminte. 

 

CE TREBUIE SA MAI STII:

 

A.  Apartamentul cu 3 (trei) camere de la Mansarda:

     a.  la nevoie, se poate compartimenta si in apartament de 4 (patru) camere / 3 dormitoare.

     b. poate dispune de un spatiu de depozitare suplimentar in pod ( zona la care va avea acces doar familia care va locui in acest apartament ).

 

B.  Apartamentele de 2 (doua) camere de la etajul 1 si 2 (nr.2 si nr.4) se pot transforma intr-un apartament de tip :

 

     a.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj, din care unul matrimonial (cu baie proprie) iar in total vor fi 3 bai )

     b.  Duplex cu 4 camere / 3 dormitoare ( un dormitor la parter si inca doua la etaj la care se adauga un Dresing iar in total vor fi 2 bai ) 

 

Cu alte noutati vom reveni in zilele urmatoare. Pana atunci, va invitam sa analizati atent si sa investiti inteligent !

 

CONTACTEAZA AICI BIROUL DE VANZARI.

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente de vanzare Mihai Bravu, apartamente de vanzare in drumul taberei, investitie imobiliara, apartamente noi in Drumul Taberei, apartamente cu 3 camere de vanzare, apartamente cu 2 camere de vanzare Floreasca, apartamente de vanzare Lacul Tei

Mai citeste si:
  Venim in intampinarea dumneavoastra, la sfarsit de an, cu reale oportunitati NOU aparute pe piata imobiliara :   1. La Burnitei Residence Premium au inceput vanzarile si, in doar o luna de la lansare, vanzarile au depasit pragul de 10% din numarul total de apartamente. Suntem increzatori ca, pana la finalul anului, 25% dintre unitatile locative vor fi antecontractate. Oferta dezvoltatorului este mult mai atractiva ...
04 decembrie 2018 ora 19:08
473 vizualizari
Cele mai frumoase apartamente cu gradina isi asteapta cumparatorii. Spatiul verde are o suprafata cuprinsa intre 25 si 70 mp iar finisajele apartamentelor se vor executa in functie de indicatiile fiecarui cumparator in parte. Ai acum posibilitatea de a locui intr-un apartament spatios a carui curte va oferi copiilor siguranta si spatiul necesar jocurilor dar si liniste parintilor. Vino acum si vizioneaza viitorul camin al familiei tale ...
16 iulie 2018 ora 15:18
2282 vizualizari
Apartamente noi de vanzare in Magurele (garsoniere, 2 camere si 3 camere):   Detalii tehnice, lista de preturi si galeria foto a apartamentelor noi de 2 camere si a apartamentelor noi de 3 camere o regasiti urmand linkul: Apartamente Noi de Vanzare - New Concept Residence Magurele 2   Piata rezidentiala din orasul Magurele este in crestere. Au aparut noi ansambluri rezidentiale in care se pot achizitiona / sunt d ...
21 iunie 2018 ora 07:31
774 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Catalin Dinu

Andrei Hogas


Partenerii nostri