Ansambluri

Anunturi

// now 2 column - camere - compartimentare
// same for etaj min and max

MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - se lucreaza la fatada

-0001-11-30 00:00:00
4057 vizualizari
MIHAI BRAVU RESIDENCE 4 - se lucreaza la fatada

Lucrarile la noul imobil din zona Mihai Bravu avanseaza pe zi ce trece.

Anveloparea cladirii ( izolarea termica exterioara) este aproape completa, iar in scurt timp urmeaza aplicarea tencuielii decorative. Vezi AICI stadiu lucrari.

Finalizarea fatadei reprezinta si un punct esential in aparitia ultimelor acte necesare mai ales pentru cei care achizitioneaza prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casa.

VESTEA PROASTA este ca, odata cu realocarea de fonduri pentru Prima Casa de la inceputul acestui an, disponibilitatile au scazut intr-un ritm alert.

Astfel, daca la final de 2014 stadiul vanzarilor era de 55% apartamente antecontractate, in momentul actual acestea au atins pragul de 70%. Plaja de preturi s-a micsorat, predominand apartamentele noi cu 2 camere in jurul valorii de 70000 Euro. Pentru a vedea ultimele tipuri de apartamente disponibile, click AICI.

VESTEA BUNA este ca dezvoltatorul a inceput constructia unui nou imobil la fel de bine compartimentat si cu regim mic de inaltime in zona Nicolae Grigorescu: ILIOARA RESIDENCE.

Aici, plaja de preturi pentru apartamentele noi cu 2 camere este intre 60000 Euro si 64500 Euro, TVA inclus.

De asemenea, cei care au pierdut startul pentru apartamentele de tip Duplex de la MIHAI BRAVU RESIDENCE 4, se pot bucura cu noua oferta de la ILIOARA RESIDENCE, cu preturi promotionale de la 800 Euro/mpu, TVA inclus, predare "la cheie". 

Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, ne puteti contacta la 0741.085.308 !

 

Istoric/portofoliu recent/proiecte noi acelasi dezvoltator AICI.
 
IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

 

Citeste toate noutatile imobiliare
Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

apartamente noi mihai bravu, apartamente noi vitan, apartamente noi ilioara, apartamente noi nicolae grigorescu, apartamente noi bucuresti, apartamente noi dristor, apartamente noi 2 camere, apartamente noi 3 camere, tni, project expo, timon, apartam


Mai citeste si:

Dezvoltatorii Imobiliari, Agentiile si Proprietarii pot publica pe portalul imobiliar Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Apartamente-Case-Bucuresti.ro este portalul imobiliar care, inca din 2011, cu propria echipa de vanzari a promovat, a vandut si a inchiriat apartamente, case si spatii comerciale in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din jur in care dezvoltarea imobiliara a avut un ritm accelerat (Chiajna, Mogosoaia, Buftea , Pipe

2023-09-19 08:09:15
vizualizari

Adauga Cererea Ta pe Apartamente-Case-Bucuresti.ro

Platforma ofera posibilitatea de a Adauga o Cerere.

Indiferent de ceea ce iti doresti sa cumperi sau sa inchiriezi, platforma imobiliara Apartamente-Case-Buucuresti.ro iti puune la dispozitie optiune

2023-09-19 07:55:53
vizualizari

TVA 0% pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, propune HOGAS Consultanta si Dezvoltare

Posibilitatea de a aplica 0% TVA pentru lucrarile de renovare facturate persoanelor fizice, indiferent de cifra de afaceri la care a ajuns firma care presteaza activitati in acest domeniu, ar avea multiple efecte benefice in plan economic si social.

Aceasta masura fiscala poate avea un impact semnificativ

2023-09-19 07:50:46
vizualizari

Arta de a Renova

Din punct de vedere urbanistic, Bucurestiul ofera surprize la tot pasul. O mare parte a cladirilor construite in perioada interbelica au avut o soarta nefasta ca urmare a procesului de nationalizare. Efectele acestui fenomen sunt vizibile peste tot in Micul Paris desi au trecut peste 33 de ani de la Revolutie.

De la moment

2023-09-17 14:50:52
0 vizualizari

Partenerii nostri