Ultimul Tren pentru Achizitia unui Apartament . . .

01 ianuarie 1970 ora 02:00
599 vizualizari
Ultimul Tren pentru Achizitia unui Apartament  . . .

. . . la a carui valoare maxima de 700.000 lei (echivalentul a aproximativ 141.500 euro) poate fi adaugat TVA-ul de 5% va pleca la ora 00.00 a primei zile a anului 2023. Cei care nu se vor urca acest tren pana la data de 31.12.2022 (nu vor semna macar un antecontract) vor fi nevoiti, pentru acelasi apartament a carui valoare depaseste 600.000 de lei, exclusiv TVA, sa adauge incomodul TVA de 19%.

 

EVO Residence Bucuresti Nord reprezinta unul dintre cele mai bune proiecte in care merita sa investesti in acest moment. Pretul de 2000 euro / mpu este cel mai bun din zona de nord a capitalei.

 

Cresterea preturilor materialelor de constructii, a manoperei si, nu in ultimul rand, a serviciilor conexe pregatirii si desfasurarii activitatilor intr-un santier are ca efect direct cresterea pretului pretului de productie a unei unitati locative si, implicit, a pretului de vanzare a acesteia.

 

Va scadea valoarea TVA-ului colectat de catre Statul Roman

 

Asadar, avand in vedere cresterea galopanta a inflatiei, masurile fiscale care sunt in vigoare si care au avut un efect pozitiv inainte de situatia actuala trebuie pastrate si chiar imbunatatite. Scaderea pragului valoaric de aplicare a TVA-ului redus la 5% este o masura fiscala care nu va genera cresterea ci mai degraba scaderea valorii TVA-ului colectat de catre Statul Roman prin institutiile abilitate.

 

TVA-ul incomod va conduce la o dezvoltare imobiliara si mai haotica

 

Valoarea de 600.000 lei va reprezenta la inceputul anului 2023 echivalentul a aproximativ 121.500 euro, valoare de vanzare pe care casele din suburbiile marilor orase ale tarii au depasit-o in urma cresterii inflatiei. Prin urmare, dezvoltatorii vor avea in vedere achizitia unor terenuri mai ieftine (care pot fi gasite in zone in care utilitatile lipsesc integral sau partial), vor folosi (o parte dintre ei) materiale mai ieftine si se vor orienta catre constructia de apartamente mici si case insiruite. Efectul acestor decizii va fi aparitia unor noi zone rezidentiale dezvoltate haotic pe campurile din jurul Bucurestiului si a celorlalte resedinte de judet.

 

Masurile fiscale, intr-un scenariu ideal, trebuie sa aiba in vedere creasterea calitatii vietii

 

Romania se chinuie de ani buni sa gaseasca si sa adopte masuri fiscale potrivite unui stat european cu pretentii de recunoastere a stabilitatii si predictibilitatii economice. Limitarea in timp a unor facilitati fiscale care si-au dovedit eficienta sau lipsa de reactie a Institutiilor prin masuri fiscale adaptate perioadei economice pe care o traversam la un moment dat ne arata cat de mult este influentata politica fiscala de catre interesele personale aflate intr-o stransa prietenie cu cele ale grupurilor de influenta din spatiul comunitar si nu numai. 

 

Pana se trezesc ei, este important sa nu dormim noi !

 

INVESTESTE SI INCHIRIAZA ! Banii se devalorizeaza insa valoarea proprietatii va creste mereu. Nu lasa ca banii tai sa fie folositi si refolositi de catre institutii care iti ofera un randament scazut. Semneaza IMEDIAT un antecontract !

 

 

Apartamente noi Bucuresti

Taguri:

investitie, inflatie, TVA, masuri fiscale, dezvoltatori, piata imobiliara, materiale de constructii, bani, perioada economica, politica fiscala, case insiruite, terenuri ieftine, apartamente mici,

Mai citeste si:
Acesta este pretul pentru cel mai frumos apartament din EVO Residence Bucuresti Nord. Spatiul a fost compartimentat in concordanta cu standardele actuale si astfel apartamentul cu 2 camere dispune de doua bai complet utilate. Cea mare dispune de aerisire naturala, alimentare electrica pentru o banda led ce se poate monta pe conturul tavanului si spatiu pentru a instala o cada generoasa iar baia mica permite instalarea unui dus.  Dorm ...
04 decembrie 2022 ora 16:29
910 vizualizari
Piata Imobiliara trece printr-o perioada de adaptare la noile conditii de finantare.  Ritmul de dezvoltare a unor noi proiecte rezidentiale a scazut cu 70% fata de aceeasi perioada a anului 2021. Acest fapt se datoreaza conditiilor de finantare tot mai greu aspre pe care bancile le propun. Indiferent de nivelul salarial la care se afla, potentialii cumparatori de locuinte sunt rezervati cand vine vorba despre accesarea unui credit de ac ...
13 octombrie 2022 ora 22:09
636 vizualizari
Cel mai nou proiect rezidential din zona Panduri - 13 Septembrie va cuprinde 65 de apartamente a caror compartimentare, in functie de preferintele cumparatorilor, se poate modifica. De asemenea, pentru a obtine suprafete mult mai mari decat cele propuse, se pot alipi anumite apartamente.   Finisajele vor plasa acest proiect in zona de lux a pietei imobiliare. Calitatea materialelor va fi, cu siguranta, pe placul celor mai pretentiosi ...
28 octombrie 2021 ora 15:33
2540 vizualizari


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri