INCHIRIERI BIROURI BUCURESTI - PARCUL CAROL OFFICE BUILDING

Detalii generale INCHIRIERI BIROURI BUCURESTI - PARCUL CAROL OFFICE BUILDING

INCHIRIERI BIROURI BUCURESTI - PARCUL CAROL OFFICE BUILDING

PARCUL CAROL OFFICE BUILDING este amplasat în zona centrala a Bucurestiului, în imediata apropiere a Pietei Unirii.

 

Spatiile disponibile pot fi inchiriate astfel :

1.  etaj intreg / partial pentru birouri (sunt pregatite pentru compartimentarile pe care le va decide viitorul chirias)

2.  INTEGRAL CELE 9 NIVELE pentru o Policlinica sau Spital (demisolul este ideal pentru instalarea aparatelor RMN) iar planseele casetate au o rezistenta sporita (se pot instala diferite dispozitive medicale care au o greutate mare)

 

Zona este una linistita si cu real potential fiind  încadrata de cai de acces importante - Bulevardele Regina Maria, Marasesti si Unirii, precum si de puncte de interes si zone de relaxare în vecinatate precum centrul istoric al capitalei, Casa Poporului, Dealul Mitropoliei, parcul Carol.

Imobilul, S+P+7 E,  si amplasamentul au fost alese cu mare grija pentru a oferi companiilor ce isi vor stabili aici sediul, nu doar confortul si calitatea, ci si un acces rapid catre cele mai importante zone ale Capitalei.

Pozitionarea excelenta va asigura acces la toate facilitatile (gradinite si scoli – atât publice cât si private, restaurante, parcuri, cluburi, zone de relaxare si shopping etc.) la doar 5 minute de mers pe jos sau cu masina.

De asemenea, la ultimul nivel, se fac pregatirile pentru amenajarea unui restaurant cu meniuri din bucataria internationala.

 

NOTA :

1. PRETUL ESTE DE 10 EURO , fara cheltuielile de intretinere si mentenanta

2. 5 LOCURI DE PARCARE SUNT GRATUITE (incluse in valoarea lunara a chiriei) PENTRU COMPANIILE CARE INCHIRIAZA UN ETAJ INTREG.

3. SPATIILE SE POT INCHIRIA SI FRACTIONAT (MAXIM 3 COMPANII PE ETAJ)

4. PARCARI : 70 in curte si 15 exterioare

 

IMPORTANT ! Fii informat permanent cu un Like prietenesc pe FACEBOOK si cu o simpla abonare la NEWSLETTER.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri