Apartamente de Lux - COTROCENI RESIDENCE

Detalii generale Apartamente de Lux - COTROCENI RESIDENCE

Apartamente de Lux  -  COTROCENI RESIDENCE

 

Este amplasat în zona semi-centrala a Bucurestiului, în imediata apropiere a Pietei Leu (aprox 300 m). Zona este una foarte valoroasa din punct de vedere imobiliar si, implicit, potrivita pentru investitii de resort. Ansamblurile noastre rezidentiale sunt considerate repere imobiliare si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

In imediata apropiere regasim importante obiective administrativ-turistice (Palatul Cotroceni) dar si de relaxare (Gradina Botanica - 1 km distanta) ce imbina arhitectura specifica Bucurestiului Vechi cu elemente de arhitectura moderna. O plimbare de 15 minute este suficienta pentru a ajunge in Gradina Cismigiu sau in Bucurestiul Vechi, noul centru al distractiei din capitala.

Purtat de pasi te poti indrepta relaxat catre o portie de cultura la Teatrul National iar la intoarcere te poti opri la Casa Capsa (Calea Victoriei) ori Vechea Casa Bucur (p-ta Natiunilor Unite), unde acel aer interbelic iti spune ca nu poti pleca spre casa pana nu faci un scurt popas la Hanul lui Manuc (p-ta Unirii). Iar pe final, pentru ca bucatele servite in localurile incarcate de istorie sa se aseze foarte bine, te invit sa te plimbi, asa usor de seara, pe strazile de teii batrani ai Cartierului Cotroceni. 

COTROCENI RESIDENCE este construit asadar cu o mare grija pentru a le oferi viitorilor locatari, nu doar confort si calitate, ci si caldura si linistea unui camin în apropiere de centrul distractiei, agitatia si atmosfera specifica unei capitale. Se creaza astfel un inalt nivel de utilitate a spatiului in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern.

De asemenea, ansamblul este conceput si construit cu responsabilitate asumata fata de mediul inconjurator, pe termen lung.

Pozitionarea excelenta va asigura acces la toate facilitatile (gradinite si scoli – atât publice cât si private, restaurante, parcuri, cluburi, zone de relaxare si shopping etc.) la doar cateva minute de mers pe jos sau cu masina.

In cadrul ansamblului se regasesc apartamente cu una, doua, trei si patru camere, ce au avea suprafete si compartimentari variate. Vor fi date in folosinta treptat in cursul anului 2020 si in primul semestru al anului urmator.

Apartamentele au fost proiectate eficient, ergonomic, cu suprafete vitrate mari si zone de zi generoase. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si experienta partenerilor nostri in dezvoltarea unor astfel de proiecte..

 

NOTA :

1. COMISION O%

2. PRETUL NU INCLUDE TVA

3. PRET LOC PARCARE EXTERIOR : ...................... + TVA

4. PRET LOC DE PARCARE INTERIOR : ..................... + TVA

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri