Case Evo Residence

Case Noi Bucuresti - EVO RESIDENCE C50

Detalii generale Case Noi Bucuresti - EVO RESIDENCE C50

Case Noi Bucuresti - EVO RESIDENCE  C50

 

TREBUIE SÃ ȘTII :

 

1.  PROIECT COMPLET VANDUT

2.  Puteti achizitiona case in etapa a treia EVO Residence V44 (locuinta 6 - ULTIMA DISPONIBILA)

3.  În acest moment, METROREX efectueazã studii de prefezabilitate pentru demararea urmatoarei magistrale de metrou BRAGADIRU - VOLUNTARI.

4.   Casele sunt Finalizate ! Vã așteptãm la Vizionare !
 
 
 
7.  Pretul afisat este valabil pentru stadiul "La Gri" la interior, Finisata la Exterior (cu exceptia teraselor : gresie si maina curenta) si cu toate Reducerile aplicate (acestea insumeaza 5000 euro TVA inclus)

 

  A.  DESCRIERE GENERALÃ :

 

Conceptul tehnic aflat la baza EVO RESIDENCE asigurã realizarea unor locuințe caracterizate printr-un randament sporit atât din punct de vedere termic cat și economic (detalii pe pagina Detalii Tehnice).

 

EVO RESIDENCE este situat in Bragadiru pe strada Simbolului, în imediata apropiere a Autogãrii Alexandria (3km). Zona beneficiazã de alimentare cu energie electricã și gaz metan. Lucrãrile de alimentare cu apa curentã și canalizare se vor executa in orasul Bragadiru pânã la finalul anului 2016. Pânã la acel moment, un put de mare adâncime va asigura alimentarea cu apã curentã iar evacuarea apelor reziduale se va face prin intermediul unor fose ecologice - micro stații de epurare care nu necesitã vidanjare (câte una pentru fiecare casã).

Construcția din caramida va avea regim de inaltime P+1+ Pod Mansardabil. Podul este suficient de înalt astfel încat sa fie posibilã amenajarea unui spațiu de recreere iluminat cu ferestre normale. 

Terenul aferent fiecãrei case este între 234 si 247 mp iar amprenta va fi de 56 mp. Curtea ramasã liberã va avea o suprafațã cuprinsã între 178 si 191 mp.

 

Compartimentare Interioarã :
 
parter : living 23,6 mp, bucãtarie 12,53 mp,  grup sanitar 3,02 mp, Vestibul 3,55 mp, Casa scãrii 1,45 mp = 44,15 mp
etaj    : 2(douã) dormitoare (fiecare cu propriul dresing) 16,69 + 16,51 mp, hol 2,71 mp, casa scarii 2,01 mp, balcon 4,31 mp si o baie de 4,52 mp = 46,75 mp
pod    : suficient de spațios pentru a amenaja ulterior : pod 41,17 mp și casa scãrii 4,31 mp = 45,48 mp:
varianta 1 : un spațiu de recreere cu bar
varianta 2 : 2 dormitoare si 1 baie
varianta 3 : 1 birou, 1 spațiu de depozitare generos și 1 baie (acoperișul va fi prevazut cu o singurã lucarnã sub care se poate amenaja barul / baia).
     
Totalul Ariei Utile = 136,38 mp
 
Preț pe mp de arie utilã = 698.50 euro (cu finisajele de personalizare) : pretul este mai mic cu aprox 100 de euro decat cel calculat pe mpu la apartamentele din zona.
        
       
 
NOTA :
 
1. COMISION 0%
2. PREȚURILE INCLUD TVA 5%
3. FINISAJELE INCLUD: Materiale si Manoperã pentru gresie, faianțã, parchet, uși interior (4 buc), ușa intrare, aparate electrice, centralã și caloriferele, pompã hidrofor, obiectele sanitare in bãi, balustrada casa scãrii și balcoane, rigips și vatã mineralã pe tavane,  glet și var lavabil.
4. Casa se preda BRANȘATÃ la Energie Electricã și Gaz Metan, complet finisatã exterior iar curtea va fi pregatitã pentru amenajare. 

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri