Vila Pensiune de Vanzare in Busteni - Valea Prahovei

Detalii generale Vila Pensiune de Vanzare in Busteni - Valea Prahovei

Vila Pensiune de Vanzare in Busteni - Valea Prahovei

 

Localitatea Busteni, situata de la poalele Varfului Caraiman (2384 m) din muntii Bucegi, face parte din lantul de statiuni montane de pe Valea Prahovei.

 

Aceasta zona se bucura de un flux permanent de turisti si, prin urmare, investitia intr-o . . . :

a. casa de vacanta pentru intreaga familie (utilizabila in orice perioada a anului) sau

b. pensiune de mici dimensiuni (pentru cei care doresc sa se retraga din aglomeratia marilor orase intr-o localitate montana)

. . . poate fi considerata o prioritate pentru multi dintre noi.

 

Vila pe care o propun spre vanzare se incadreaza in oricare dintre cele doua situatii mai sus, avand in vedere ca :

1. numarul de camere este potrivit pentru a organiza vacante de neiutat cu familia si prietenii (zona 1 : 5 camere cu baie proprie si zona 2 : un apartament cu 3 camere si spatiu de depozitare la demisol, deservita de alte 3 bai)

2. spatiul interior este foarte bine organizat  (fiecare zona cu spatii de cazare are propria bucatarie si salon pentru servit masa li se mai adauga uscatorie si calcatorie in pod, spatiu de depozitare / camera de jocuri in demisol si alte doua bai de serviciu - vezi aici Galeria Foto )

3. curtea nu este foarte mare si, prin urmare, nu presupune alocarea unor sume mari pentru intretinere insa este suficienta pentru a parca intre 4 si 5 autoturisme

4. in curte este amenajat un spatiu de relaxare cu balansoar, masa si gratar

5. o buna intretinere si promovare a spatiilor de cazare (zona 1) poate asigura un venit constant pentru o familie indragostita de munte si pasionata de bucataria traditionala, atat de apreciata de catre toti turistii.

6. Zona 2 poate fi recompartimentata astfel incat bucataria, livingul si dormitorul, aflate pe partea din fata a casei, sa gazduiasca un mic restaurant traditional. Fluxul de persoane este asigurat de faptul ca pensiunea se afla pe calea de acces catre partia Kalinderu, situata la doar 5 minute de mers pe jos (350m).

 

NOTA :

1. Comision 3%

2. Vizionari se pot face in orice zi a saptamanii. 

 

 

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Proiecte similare

Proiecte similare

Stiri rezidentiale

Stiri similare

Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri