APARTAMENTE NOI BANEASA AVIATIEI - NORD TOWER RESIDENCE

Detalii generale APARTAMENTE NOI BANEASA AVIATIEI - NORD TOWER RESIDENCE

APARTAMENTE NOI BANEASA AVIATIEI - NORD TOWER RESIDENCE

NORD Tower RESIDENCE  -  O Bijuterie Arhitecturala.

 

IMPORTANT : 

1. SE INCHIRIAZA apartamentul de 2 camere de la etajul 4 - vezi aici pret si plan

2. Planurile apartamentelor de 5 camere nu sunt actualizate (nu este conturat cel de al patrulea dormitor) insa forma apartamentului, in linii mari, nu a suportat modificari substantiale vezi aici pret si plan

 

Apartamentele împletesc luxul cu pragmatismul, transformând spațiul într-un stil propriu inimitabil, oferind 12 experiențe unice și elegante ce îmbină prin excelență cele mai exigente dorințe.

 

Vezi aici Lista de Preturi si Planurile apartamentelor disponibile

 

Galerie Foto cu propunerea de finisare a apartamentelor - aici

 

Living-ul, spațios și luminos, oferă o priveliște formidabilă datorită ferestrelor "floor to ceiling", glisante, care pot avea deschidere până la 6 m. Sistemul inovator de control a temperaturii integrează încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare. 
Spațiul este menținut cald și confortabil datorită parchetului semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat. Parchetul ales aparține gamei de lux Volunta și oferă atât funcționalități favorabile, cât și un aspect deosebit. 
Pereții sunt înfrumusețați prin tencuieli decorative și tapet de culoare arămie, marca Oxide, ce are proprietatea de a-și modifica nuanța în funcție de lumină.
Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 și 8 vor avea acces direct în living cu ajutorul liftului.

Dormitorul, la fel ca și restul camerelor, a fost gândit ca un spațiu ce oferă maximul de luminozitate de care ai nevoie pentru a începe o zi bună. Acest avantaj este oferit de ferestrele "floor to ceiling", dublate de placă ceramică Natucer Ivy și sistemul de iluminat ce include aplice și plafonieră, elemente ce completează perfect designul.
Aspectul elegant și modern al camerei este redat de parchetul semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat și pereții tapetați și zugrăviți în nuanțe impunătoare.

Bucătăria se diferențiază prin designul și finisajele deosebite. Pereții zugrăviți în culori armonioase, placați cu piatră naturală, parchetul semi-masiv din lemn de stejar și blatul din piatră naturală sunt elemente ce îmbină ideal stilul modern și inovator cu pragmatismul. Ferestrele "floor to ceiling" și sistemul de iluminat integrat oferă încăperii luminozitate, iar sistemul inovator ce include încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare, oferă temperatura ideală de care ai nevoie.

Băile apartamentelor The Norm sunt realizate conform ultimelor standarde și trenduri. Pardoseala din piatră naturală și ceramică oferă rezistență la umezeală, cât și un aspect unic și modern. Obiectele sanitare sunt atent selecționate, din ultimele colecții Villeroy & Boch.
Culoarea pereților tapetați și placați cu piatră contrastează perfect cu elementele de mobilier.

Cu o atenție deosebită la detalii, fiecare spațiu din apartamentele NORD T RESIDENCE este pus în valoare de finisajele de top ce definesc întreg ansamblul.

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri