Apartamente Noi de Vanzare Stefan cel Mare - Central Residence

Detalii generale Apartamente Noi de Vanzare Stefan cel Mare - Central Residence

Apartamente Noi de Vanzare Stefan cel Mare - Central Residence

 

Un proiect rezidential de amploare se construieste la 5 minute de parcul sportiv Dinamo. Cele 6 tronsoane cuprind 288 de apartamente a caror dare in folosinta este programata pentru luna septembrie a anului 2020.

Acest nou ansamblu rezidential ofera spre vanzare apartamente cu una, doua, trei sau patru camere (vezi aici lista de preturi). Au compartimentari diferite (in functie de etaj sau tronson) iar finisajele ii vor satisface pana si pe cei mai pretentiosi cumparatori.

 

PENTRU A ALEGE DIN TOATE TIPURILE DE APARTAMENTE, PROGRAMEAZA O VIZIONARE : completeaza formularul AICI ! sau suna la numarul de telefon 0741.08.53.08.

 

Principalele puncte forte ale complexului sunt localizarea și facilitățile, dar și planul atent gândit al proiectului, ce acoperă toate necesitățile și utilitățile. Securizat video 24h/7, Central va dispune de 400 de locuri de parcare - inclusiv parcare subterană cu două subsoluri. Nu vor lipsi nici stațiile de taxi / livrări sau parcările pentru vizitatori, așa că prietenii tăi pot veni în vizită oricând, fără să își facă griji pentru mașina lor. Dacă ai nevoie de mai mult spațiu pentru lucrurile tale, la Central vei găsi pregătite niște boxe ce pot fi folosite drept spații de depozitare.Pentru că este important spiritul practic, dar și relaxarea și conectarea cu natura, zonele comune din proiect vor include spații verzi, în care te poți bucura oricând de aer și soare.

Parterul clădirii va include spații comerciale (vezi aici Galeria Foto) - datorită acestora vei avea multe dintre lucrurile de care ai nevoie chiar lângă casa ta. În plus, în apropiere de Central se găsesc o mulțime de supermarketuri și restaurante, așa că poți alege să iei masa la tine în apartament sau poți ieși în oraș să petreci câteva ore plăcute alături de persoanele dragi.

Din punct de vedere tehnic (vezi aici detalii), materialele utilizate si executia lucrarilor se incadreaza in cele mai inalte standarde de calitate. 

Zona dispune de toate facilitatile pe care le poate oferi Capitala :

1. Institutii de Invatamant pentru toate categoriile de varsta : scolile 24 si 28, Colegiul National Cantemir Voda, Colegiul Goethe

2. Spitale si Policlinici de stat si private (spitalele Colentina, Floreasca, Alexandrescu, Oftalmologie etc si Regina Maria)

3. Transport in comun STB si Metrou (toate la o distanta de maxim 500 m : METROU Statia St.Cel Mare, Bus 330,335,N113, Tramvai `1 si 46)

4. Zone de relaxare si agrement : Parcul Circului, Parcul Sportiv Dinamo (bazin de inot acoperit si descoperit, terenuri de tenis, fotbal etc), Parcul Gradina Icoanei, Parcul Ioanid, Circul Globus

5. Viata Culturala : Teatrul Metropolis, Cinema Elvire Popescu, Casa Memoriala Camil Petrescu, Muzeul Memoral Nottara, Muzeul de Arta Frederic si Cecilia Cutescu

6. Restaurante si Cafenele diverse

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Alice Albulescu

Andrei Hogas


Partenerii nostri