Apartamente Noi de Vanzare Stefan cel Mare - EVO CENTRAL Residence

Detalii generale Apartamente Noi de Vanzare Stefan cel Mare - EVO CENTRAL Residence

Apartamente Noi de Vanzare Stefan cel Mare - EVO CENTRAL Residence

 

Un proiect rezidential elegant se construieste la 5 minute de parcul sportiv Dinamo. Cele 2 tronsoane cuprind 14 de apartamente a caror dare in folosinta este programata pentru luna septembrie a anului 2022.

Acest nou ansamblu rezidential ofera spre vanzare apartamente cu una, doua, trei si patru camere (vezi aici lista de preturi). Au compartimentari diferite (in functie de etaj sau tronson) iar finisajele ii vor satisface pana si pe cei mai pretentiosi cumparatori. 

 

Apartamentele au suprafete cuprinse in intervalul 57mp - 134mp (fara a lua in calcul suprafetele balcoanelor si a spatiilor comune).

 

Atuurile acestui nou proiect rezidential sunt :

1. Calitatea executiei lucrarilor - din punct de vedere tehnic (vezi aici detalii), materialele utilizate si executia lucrarilor se incadreaza in cele mai inalte standarde de calitate;

2. Compartimentarea foarte reusita a apartamentelor;

3. Localizarea excelenta.

4. Locurile de parcare - sunt 17, toate aflate in subteran

 

Zona dispune de toate facilitatile pe care le poate oferi Capitala :

1. Institutii de Invatamant pentru toate categoriile de varsta : scolile 24 si 28, Colegiul National Cantemir Voda, Colegiul Goethe

2. Spitale si Policlinici de stat si private (spitalele Colentina, Floreasca, Alexandrescu, Oftalmologie etc si Regina Maria)

3. Transport in comun STB si Metrou (toate la o distanta de maxim 500 m : METROU Statia St.Cel Mare, Bus 330,335,N113, Tramvai `1 si 46)

4. Zone de relaxare si agrement : Parcul Circului, Parcul Sportiv Dinamo (bazin de inot acoperit si descoperit, terenuri de tenis, fotbal etc), Parcul Gradina Icoanei, Parcul Ioanid, Circul Globus

5. Viata Culturala : Teatrul Metropolis, Cinema Elvire Popescu, Casa Memoriala Camil Petrescu, Muzeul Memoral Nottara, Muzeul de Arta Frederic si Cecilia Cutescu

6. Restaurante si Cafenele diverse

 

NOTA : 

1. Avansul minim este de 25%

2. Nu se percepe comision

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri