Apartamente Noi Iasi - Zona Moara de Vant - Rezidential Mon Jardin

Detalii generale Apartamente Noi Iasi - Zona Moara de Vant - Rezidential Mon Jardin

Apartamente Noi Iasi - Zona Moara de Vant - Rezidential Mon Jardin

Amplasament exceptional in zona de Nord a orasului, cea mai linistita si ravnita zona rezidentiala din Iasi, reprezinta unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa cumperi un apartament la Rezidential Mon Jardin.

Dezvoltarea este compusa din 2 imobile, primul format din 40 locuinÅ£e si al doilea din 20 locuinte. Cuprind apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Fiecare apartamente beneficiază de balcoane si terase generoase cu suprafete cuprinse intre 4 si 10 mp . (vezi aici lista apartamentelor disponibile)

Finisajele vor fi de o foarte buna calitate iar din punct de vedere tehnic imobilul va fi realizat in conformitate cu normele in vigoare (vezi aici Detalii Tehnice)

Zona în care se ridică ansamblul rezidenÈ›ial Mon Jardin este una ideală: în mijlocul naturii, la marginea pădurii, dar în acelaÈ™i timp la doar 5 minute de zona de agrement Ciric sau 10 minute de Zona Centrala a orasului.

În apropierea complexului se găsesc:  Restaurantul Little Texas, Restaurant Ciuperca Ciric,  supermarketul Lidl, Școala, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria, etc.

Accesul catre ansamblul Mon Jardin este facil È™i cu mijloacele de transport în comun. În imediata vecinătate a restaurantului Little Texas funcÈ›ionează o staÈ›ie de transport în comun, în care, la interval de câteva minute, sosesc autobuze, care circulă atât către zona centrală a oraÈ™ului cât È™i către aeroport.

Complexul va dispune de locuri de parcare, parc pentru copii, iluminat stradal, dar și un market de unde locatarii se vor putea aproviziona. (vezi aici Galeria Foto)

 

NOTA :

1. Preturile INCLUD TVA

2. LOCUL DE PARCARE NU ESTE INCLUS IN PRET

3. Comision 0%

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Proiecte similare

Proiecte similare

Stiri rezidentiale

Stiri similare

Apartamente noi Bucuresti


evo cu frunza mare | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri