VILA PARIS de inchiriat in zona Dorobanti Capitale

Detalii generale VILA PARIS de inchiriat in zona Dorobanti Capitale

VILA PARIS de inchiriat in zona Dorobanti Capitale

Vila Paris este locatia perfecta pentru o afacere exclusivista. 

Fie ca esti un creator vestimentar renumit, un avocat de succes, un artist plastic recunoscut la nivel international sau un consultant cu o vasta experienta in domeniul comertului exterior, Vila Paris reprezinta locatia perfecta in care iti poti pune in valoare operele si abilitatile creative si de negociere.

Accesul din exterior in cladire se poate realiza separat pentru fiecare dintre cele 5 nivele : demisol, parter, etaj 1, etaj 2 si mansarda.  Spatiile fiecarui etaj sunt foarte bine compartimentate si elegant finisate. Usile si parchetul din lemn masiv, candelabrele si sobele (pastrate cu rol ornamental) iti dezvaluie splendoarea epocii interbelice, o epoca a elegantei si a rafinamentului arhitectural si, implicit, intelectual.

 

SE POATE INCHIRIA SI PARTIAL : 

1. Demisolul si Parterul 

2. Etaajul 1

3. Etajul 2 si Mansarda

. . . sunt cele trei zone care pot fi inchiriate si accesate separat.

 

Aerul interbelic si inconfundabil al stilului Neo Romanesc se imbina perfect cu cel Modern, caracterizat prin pragmatism. A fost crescut randamentul utilizarii spatiului interior al mansardei prin instalarea unui platforme intermediare care poate fi accesata printr-o scara cu structura metalica si trepte din lemn masiv.

 

VEZI GALERIA FOTO 

 

Gradul de confort a fost sporit prin instalarea unui lift de persoane marca Schindler cu statie la fiecare nivel al cladirii.

 

VEZI DETALIILE TEHNICE

 

Va invitam la vizionare pentru a descoperi farmecul Vilei Paris si multiplele sale avantaje, un imobil de exceptie in zona Dorobanti – Capitale.

 

 

Beneficiezi, permanent, de Consultanta pentru intocmirea Dosarului de Credit; impreuna cu dumneavoastra vom alege cea mai buna varianta de creditare existenta pe piata creditelor ipotecare.

. .


Apartamente noi Bucuresti


evo red 7000 | Apartamente noi Bucuresti
Echipa noastra

Antoanela Vulpe

Andrei Hogas


Partenerii nostri